Dėl klausimų apie SIA „Tineo”, valdančios Prielaidės g. 20 esantį pastatą, kuriame veikia MAXIMA, „MAXIMA Latvija“ paaiškina:

MAXIMA parduotuvė Prielaidės g. 20 buvo atidaryta 2011 metų lapkričio 3 d. pastate, kuris visiškai priklausė SIA „Homburg Zolitude“ – MAXIMA nuomojosi patalpas iš „Homburg Zolitude“. 2012 metų rugpjūčio 6 d. SIA „Tineo” nuosavybės teise įgijo tuo metu užbaigtą ir įrengtą dalį iš SIA „Homburg Zolitude“. Likusią pastato dalį nuosavybės teise valdo ir toliau vysto SIA „Homburg Zolitude“.

SIA „Tineo“ ir UAB „Vilniaus prekyba“ yra susijusios kompanijos dėl to, kad jas kontroliuoja vienas ir tas pats asmuo Nerijus Numavičius.

Savo ruožtu, teritorija, ant kurios buvo pastatyta požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, taip pat vieta, kur buvo statomas daugiaaukštis gyvenamasis namas, o taip pat ir prekybinio pastato stogas kaip ir anksčiau priklauso SIA „Homburg Zolitude“. Visus tolimesnius statybos darbus, susijusius su šiomis teritorijomis, vykdo SIA „Homburg Zolitude“. SIA „Homburg Zolitude“ užsiėmė statybos leidimų gavyba, taip pat kontroliavo šių darbų vykdymą. SIA „Homburg Zolitude“ užsakymu, šiuos darbus vykdė statybų kompanija „RE&RE“.

SIA „Homburg Zolitude“ atsako už statybos darbus, susijusius su stogo įrengimu ir daugiaaukščio namo statyba. SIA „Tineo” ir SIA „MAXIMA Latvija” šiame projekte nedalyvauja.

Pranešimą paskelbė: UAB Headline Agency
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2013-11-25 17:51
Kiti pranešimai
pasidalinti
atgal