Darbo partijos taryba: darbą pradeda nauja atsakingoji sekretorė

Šiandien, sausio 10 d., Raseinių r. įvyko Darbo partijos tarybos posėdis. Gausiai susirinkę tarybos nariai ne tik sprendė partijos suvažiavimo organizacinius klausimus, bet ir patvirtino naująją partijos atsakingąją sekretorę, kuri pakeis iš šių pareigų pasitraukti nusprendusią Ievą Kačinskaitę - Urbonienę.

Naująja partijos atsakingąja sekretore taryba patvirtino Ingridą Karpuškaitę - 28 m. komunikacijos specialistę, turinčią ne vienerius metus patirties finansų bei viešųjų ryšių srityse, praėjusią kadenciją ėjusią Seimo nario Mečislovo Zasčiurinsko padėjėjos pareigas.

"Matau jos degančias akis ir ja labai tikiu. Tai jaunas, atsakingas ir ambicingas žmogus, kuris yra pasiruošęs dirbti, neskaičiuodamas valandų. Tokių žmonių reikia ne tik partijai, tokių žmonių reikia visai mūsų valstybei", - sakė Darbo partijos pirmininkė Živilė Pinskuvienė.

"Esu dėkinga už išreikštą pasitikėjimą. Darbo nebijau ir gerai žinau, kad viskas yra padaroma darant. Tikiu Darbo partija, tikiu, kad mes susigrąžinsime žmonių pasitikėjimą ir atliksime dar daug gerų ir reikšmingų darbų Lietuvos labui", - sakė naujoji partijos atsakingoji sekretorė I. Karpuškaitė.

Ž. Pinskuvienė taip pat nuoširdžiai dėkojo pareigas paliekančiai I. Kačinskaitei-Urbonienei už pagalbą, gerą darbą, pareigingumą ir reiklumą. Įteikdama gėles, ji linkėjo I. Kačinskaitei-Urbonienei sėkmės ir pabrėžė, jog partijos durys jai visada bus atviros.

"Darbo partijoje įgijau daug patirties, nepaprastai daug išmokau iš jūsų visų ir esu visiems dėkinga. Ačiū jums už draugystę, už palaikymą. Niekur toli neišeinu, lieku Darbo partijos nare, būsiu šalia, dalyvausiu partijos veikloje ir visada padėsiu, kuo galėsiu. Tiesiog dabar mano gyvenime toks etapas, kai turiu paėjėti į šalį", - sakė I. Kačinskaitė-Urbonienė.

Partijos taryba taip pat nusprendė, kad Darbo partijos suvažiavimas vyks vasario 12 d., Kaune. Jame bus renkami partijos pirmininkės pavaduotojai bei partijos prezidiumas.

Pranešimą paskelbė: Darbo partija
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2017-01-10 20:28
Politika
pasidalinti
atgal