Žmonių viltis – visuomeninis judėjimas

Naujo visuomeninio judėjimo iniciatoriai kviečia visus Lietuvai neabejingus žmones šį šeštadienį, 12 val. dalyvauti susitikime Karpynėje, Raseinių rajone. Susirinkusieji diskutuos apie Lietuvos ateitį ir apie tai, kaip galima efektyviai spręsti tikrąsias mūsų visuomenės problemas. Apie naują judėjimą ir šio šeštadienio susitikimą plačiau pasakoja buvęs Seimo narys ir Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros pirmininkas Raimundas Paliukas.

Raimundas Paliukas teigia, kad visi mato vyraujančias nuotaikas visuomenėje: „Nuolat bendraudami su žmonėmis girdime, kad daugelis yra nepatenkinti dabartine situacija Lietuvoje. Matome, jog nukrypstama į smulkmenas, kad esminės problemos nėra sprendžiamos, visi pavargę nuo skandalų. Šalyje pasigesta teisingumo – ir politikoje, ir teisėtvarkoje, ir ekonomikoje, ir socialinėje sferoje. Džiaugiamės, kad iniciatyva kurti visuomeninį judėjimą kyla iš pačių žmonių ir tai yra įrodymas, jog mūsų šalies piliečiai nori pokyčių ir yra neabejingi procesams, kurie vyksta Lietuvoje“.

Pasak politiko, svarbiausias naujo judėjimo tikslas – spręsti aktualias problemas, tapti reikšmingų pokyčių iniciatoriais bei vykdytojais. Raimundas Paliukas tiki, kad šį šeštadienį susirinkęs būrys bendraminčių aptars svarbiausius naujojo judėjimo klausimus, idėjas, viziją ir tikslus.

Aktyvus politikas ir visuomenininkas siūlo nebesidairyti atgal į praeitį, neieškoti kaltų, bet sutelkti visas jėgas į ateitį ir dirbti jos labui. Renginio metu savo mintis išsakys politikai Artūras Paulauskas, Aurimas Truncė, Genoveita Krasauskienė, Albinas Anužis, Benas Šimkus ir kiti aktyvūs bei norintys teigiamų pokyčių žmonės“.

Daugiau informacijos

Raimundas Paliukas

865033623

Pranešimą paskelbė: MB "Pergalės strategija"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2017-06-09 10:32
Politika
pasidalinti
atgal