Lietuvoje minėta Kliento diena

Tarptautinę Kliento dieną šešių didžiųjų Lietuvos miestų gyventojai tapo improvizuotos gerumo akcijos dalyviais. Jos metu daugiau nei 150 įmonės darbuotojų praeiviams padėjo nešti jų nešulius, ramino verkiančius vaikus, dalino komplimentus ir kitaip rodė dėmesį. Improvizuotą gerumo akciją organizavo telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“.

„Klientais rūpinamės kasdien, o šiandien pasistengėme dar ir papildomai pasirūpinti visais sutiktais žmonėmis. Nesiūlėme jokių produktų ar paslaugų – tai yra klientų diena, kuomet mes sakome ačiū, kad jie yra, nes taip galime tobulėti“, – sakė „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius Chrisas Robbinsas.

Atsitiktinio gerumo akcija buvo vykdoma Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Marijampolės, Šiaulių ir Alytaus miestų centrinėse aikštėse ir prekybos centruose. Jos dalyviai su Kliento diena sveikino visus praeivius, siūlė jiems šiltos arbatos bei kavos ir dalino smulkias dovanėles.

Pranešimą paskelbė: Integrity PR, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2013-03-19 19:05
Kultūra
pasidalinti
atgal