Seime – žaibo šachmatų turnyras, skirtas Seimo nariui Vytautui Galvonui atminti

2015 m. spalio 1 d. pranešimas VIR

Spalio 2 d., penktadienį,  18 val. Seimo Parlamento galerijoje vyks šachmatų turnyras, skirtas 2015 m. vasarą tragiškai žuvusio IX ir X Seimų nario Vytauto Galvono atminimui.

Renginio atidaryme dalyvaus ir sveikinimo kalbas sakys Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataras, ilgametis Seimo narys, Lietuvos šachmatų federacijos garbės prezidentas Česlovas Juršėnas, Seimo narys Stasys Brundza, Vytauto Galvono sesuo Audronė Galvonaitė, finansų viceministras Romualdas Gėgžnas, turnyro direktorius Šarūnas Dusevičius, Lietuvos šachmatų federacijos prezidentas Aleksandras Černovas.

Turnyrą organizuoja Lietuvos šachmatų federacija, Lietuvos šachmatų mėgėjų federacija ir Seimo kanceliarija.

Registruotis į renginį galima el. p. anzapo@gmail.com, būtina nurodyti vardą, pavardę, gimimo metus, FIDE žaibo reitingą ir kontaktinius duomenis (telefono numerį, elektroninį paštą).

Žurnalistai, pageidaujantys dalyvauti renginyje ir neturintys ilgalaikės akreditacijos į Seimą, prašomi registruotis iki spalio 2 d., penktadienio, 14 val. el. p. goda.liaugminiene@lrs.lt.

Goda Liaugminienė

Seimo kanceliarijos Komunikacijos departamento

Ryšių su visuomene skyrius (tel. (8 5) 239 6875, el. p. goda.liaugminiene@lrs.lt)

Pranešimą paskelbė: Lietuvos Respublikos Seimas