Seime vyks konferencija apie psichoaktyvių medžiagų vartojimą mokymo įstaigose

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: 2015-11-30, pirmadienis
Renginio pradžia: 10:00
Renginio vieta: Seimo III rūmų Konferencijų salė

Lapkričio 30 d., pirmadienį, Seime rengiama konferencija „Psichoaktyvių medžiagų vartojimo prevencija bendrojo ugdymo institucijose“ (III r. Konferencijų salė). Pradžia – 10 val.

          Renginį organizuoja Narkomanijos ir alkoholizmo prevencijos komisija, Švietimo ir mokslo ministerija, Specialiosios pedagogikos ir psichologijos centras ir Ugdymo plėtotės centras.

          Konferencijos tikslas – aptarti aktualius psichiką veikiančių medžiagų vartojimo prevencijos klausimus, alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimo naująsias tendencijas, pavojus ir daromą žalą mokiniams bei visai visuomenei, priemones, kurių būtina imtis mokyklų vadovams, savivaldybių administracijoms ir kitoms valstybės institucijoms siekiant sukurti saugesnę aplinką mokyklose ir užtikrinti vaiko gerovę.

          Renginio dalyvius pasveikins švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė, Seimo Sveikatos reikalų komiteto pirmininkė Dangutė Mikutienė, Seimo narkomanijos ir alkoholizmo prevencijos komisijos pirmininkė Larisa Dmitrijeva.

          Pranešimus skaitys švietimo ir mokslo viceministrė dr. Natalija Istomina, Narkotikų, tabako ir kontrolės departamento direktorė Inga Juozapavičienė, mokslininkai, praktikai, bendrojo ugdymo mokyklų bei kitų institucijų atstovai.

Programa

 

Konferencija bus transliuojama Seimo interneto svetainėje

Registracija į renginį iki lapkričio 23 d. 10 val. adresu: https://docs.google.com/forms/d/1Fry8JXSj4qRNu4VkNTzr-cG-JyA1ogubK5pu-pe6etM/viewform?usp=send_form

Pranešimą paskelbė: LRS kanceliarijos Seimo ryšių su visuomene skyrius
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2015-11-19 15:32
Sveikata, grožis, Kiti pranešimai
pasidalinti
atgal