TARPTAUTINĖ KONFERENCIJA "1000 AND YOUR STORY"

Kviečiame Jus 2016 m. balandžio 22-23 d. į pirmą kartą Lietuvoje rengiamą tarptautinę konferenciją "1000 and Your Story".

Šiuolaikinis gyvenimas yra perpildytas įvykiais, faktais, informacija. Štai dėl ko žmonių dėmesį dažniausiai atkreipia ISTORIJOS papasakojimas. Žmonėms reikia ISTORIJŲ. Reikia istorijų, kurios sudomintų, įtrauktų, kurios asocijuotųsi su kažkuo, kas iš tikrųjų įdomu ir unikalu.

Vienas galingiausių įrankių, tinkančių visoms įmonėms pristatyti save kaip patrauklią organizaciją, kompaniją – tai savo istorijos pasakojimas (storytelling). Tai galima efektyviai panaudoti versle: parduodant ir reklamuojant produktą ar paslaugą, asmenį, įmonę, vietą, renginį, ar net šalį.

Pirmą kartą Lietuvoje rengiama tokio pobūdžio tarptautinė konferencija "1000 and Your Story" yra skirta verslo atstovams, dirbantiems šiuolaikinėse iššūkių nestokojančiose Lietuvos ir užsienio rinkose. Renginyje dalyvaus Lietuvos ir užsienio ekspertai bei istorijos pasakojimo praktikai iš Jungtinės Karalystės, Kanados, JAV, įmonių McDonalds bei Coca-Cola atstovai.

Konferencijos "1000 and Your Story" formatas apima istorijos pasakojimo teoriją ir pritaikymą (I diena), o taip pat ir praktinių įgūdžių formavimą seminarų metu (II diena). Detalesnę informaciją rasite tinklapyje www.storyfor.me

Pranešimą paskelbė: VšĮ Socialinių mokslų kolegija
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2016-04-19 13:34
Verslas, ekonomika, finansai
Renginio pradžia
2016-04-22, penktadienis10:00
Renginio pabaiga
2016-04-23
Renginio vieta
Socialinių mokslų kolegija, Kalvarijų g. 137E, Vilnius
pasidalinti
atgal