Į Kaune vykusį renginį "Verslo sėkmės receptai" rinkosi uoliausi verslo atstovai

Nuo ankstaus ryto, balandžio 29 dieną, verslininkai ir savo sričių specialistai, rinkosi į BLC verslo lyderių centre vykusį renginį – konferenciją „Verslo sėkmės receptai“. Tai antroji, SEO, interneto rinkodaros, viešųjų ryšių mokymų agentūros SEO AKADEMIJA gimtadienio šventė bei verslo kontaktų vakaras.

“Per dvejus, SEO AKADEMIJA, gyvavimo veiklos metus sukurta metodika, kaip nemokamai patekti į Google paieškos sistemos TOP pozicijas, išmokė rinkodaros specialistus, tekstų rašytojus, administratorius bei kitos srities specialistus“, - įspūdžių nestokojo p. Evelina Tamulaitienė. 

SEO AKADEMIJA dvejų metų gimtadienio šventėje dalyviai ne tik sužinojo kaip pradėti savo verslą, bet ir kaip įgyvendinti ilgai savyje brandintas verslo idėjas.

SEO AKADEMIJOS gimtadienio šventėje dieninėje mokymų programoje savo sėkminga patirtimi bei apie pagrindinius Google Analytics akcentus dalinosi SEO AKADEMIJA lektorius Romas Senkus. „Nuo rudens startuosime su nauja mokymų programa ir tikiuosi, kad kitais metais SEO AKADEMIJOS gimtadienis turės du kartus daugiau narių nei turi šiemet“, - apie tolimesnę SEO AKADEMIJA veiklą pasakojo p. Romas Senkus.

Savo sėkminga patirtimi, kuriant verslą UK rinkoje, atvyko pasidalinti p.Inga Davison, tiesa.com portalo savininkė.  

Sėkminga patirtimi pasidalino ir SEO AKADEMIJA įkūrėja, metodikos autorė ir lektorė p. Evelina Tamulaitienė, kuri renginio dalyviams papasakojo apie vebinarų svarbą šiuolaikiniame versle ir kaip nemokamomis priemonėmis vesti seminarus internetu.

Renginyje dalyvavo ne tik SEO AKADEMIJA nariai, bet ir verslumo lektoriai iš šalies.

Renginio dalyviams pažinti savo charakterius, kuriuos perteikia veide išreikšti bruožai, padėjo „Viva persona“ seminarų organizatorius bei fenotipologijos specialistas p. Giedrius Švetkauskas.

Intriguojantį pranešimą apie tinklaraščio galią parengė lektorius, verslo konsultantas bei kūrybininkas p. Justinas Kisieliauskas.

Renginio metu dalyviai galėjo susipažinti ir su dar vienu verslumo bei saviugdos  lektoriumi p. Jevgenijumi Černyš, kuris renginio dalyviams atskleidė svarbiausius sėkmingų pardavimų aspektus bei paslaptis kaip padidinti potencialių klientų bazę, kai aplink jų nėra. „Džiaugiuosi, kad SEO AKADEMIJA plečiasi, auga, todėl linkiu viso ko geriausia, prisijunkit, ateikit, nepasigailėsit“, - ragino p. Jevgenijus Černyš.

Dienos programą užbaigė charizmatiškas lektorius p.Gediminas Kvietkauskas, „East West Agro“ vadovas, kuris pasidalino svarbiausiais verslo sėkmės receptais. 

Vakare renginys tęsėsi restorane „Architektai“, kur dalyvių laukė šventinė vakarienė, apdovanojimų ceremonija, dovanos bei verslo kontaktų vakaras.

Renginio organizatoriai dėkoja renginio rėmėjams: 

"EWA", "Viva Persona", "Cinkelis", "Sena skrynia", "Dekostudija", "Amoka", "SEO MAMA", "Berklis", "Verslodara", "Rašytojų akademija", "Sąmoningumo akademija", "Verslo istorijos", "Prezo", "Smagiau", "Food Projects", „MyPrint“, „Skrajutės24“, „Pegasus foto“, „Tiesa“, „Marškinėlis“, „Estetikos paieškos“, „R&A video“, „ Vytautas Paplauskas“, „Luko media“, „JCERNYS“.

Video akimirkos iš visos dienos renginio – konferencijos „Verslo sėkmės receptai“:

https://www.youtube.com/watch?v=OZU3cfRjwZ0&feature=youtu.be

Kontaktai:

SEO AKADEMIJA (UAB Berklis)

info@seoakademija.lt

+37065521188

www.seoakademija.lt

Pranešimą paskelbė: UAB Berklis
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2016-05-06 08:46
Kultūra, Žiniasklaida, viešieji ryšiai
pasidalinti
atgal