Rugsėjo 9 d. spaudos konferencija Seime

2016 m. rugsėjo 8 d. pranešimas žiniasklaidai

SPAUDOS KONFERENCIJŲ SALĖJE

9 val.

įvyks metinė Seimo Narkomanijos ir alkoholizmo prevencijos komisijos pirmininkės Larisos Dmitrijevos spaudos konferencija, skirta tarptautinei vaisiaus alkoholinio sindromo dienai paminėti. Renginiu siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į alkoholio vartojimo nėštumo metu keliamus pavojus. Dalyvauja: Lietuvos medicinos studentų asociacijos  (LiMSA) atstovai: LiMSA nacionalinis visuomenės sveikatos koordinatorius Ričardas Kundelis, nariai dr. Mindaugas Štelemėkas ir Dovilė Kačiulytė

Spaudos konferencijos tiesiogiai transliuojamos internetu. Stebintiems transliacijas yra galimybė užduoti klausimus prelegentams. Nuoroda į klausimų uždavimo sistemą bus Seimo internetinėje svetainėje prie nuorodos į tiesioginę spaudos konferencijos transliaciją. Klausimai bus priimami ir į juos atsakoma spaudos konferencijos metu. Esant galimybei į nespėtus atsakyti klausimus parlamentarai atsakys el. paštu po spaudos konferencijos.

Internete galima rasti ir spaudos konferencijų įrašus.

Parengė

Informacijos ir komunikacijos departamento