Šeštadienio pavakarę Kaune, Vagos knygyne pristatyta unikali saviugdos knyga "Širdies dienoraštis"

Šeštadienio pavakarę kauniečiai rinkosi sužinoti laimingo gyvenimo recepto. ,,Visi atsakymai slypi širdyje, tik reikia ją išgirsti“, - taip PLC „Mega“ esančiame knygyne ,,Vaga“  16 val. Evelina Biliūnaitė - Tamulaitienė pristatė savo pirmąją netradicinę knygą – ,,Širdies dienoraštis“. 
 
Knygyne susirinkę klausytojai viso pristatymo metu neslėpė šypsenų ir įkvėpimą gaudančių pritariančių žvilgsnių. Net ir tie, kurie netyčia užklydo į vykstantį renginį, neskubėjo praeiti pro šalį. Pristatyme dalyvavę svečiai ne tik sužinojo, kaip sustiprinti savo emocinę būseną, nepasiduoti neigiamoms mintims, išmokti atleisti bei gyventi harmoningai, bet ir išgirdo pačios autorės sėkmės istoriją, o saviugdos mylėtojams ne tik pasidalinta autorės skaitomiausių knygų rekomendacijomis, bet ir įsimintiniausiomis sąmoningumo skatinimo mintimis.
 
Taip pat, saviugdos knygos ,,Širdies dienoraštis“ autorė dalino patarimus, kaip tinkamai pildyti dienoraštį, kad jis išties būtų veiksmingas ir padėtų atrasti tai, kas slypi giliai širdyje ir tapti savo paties geriausia versija. Pasak Evelinos Biliūnaitės - Tamulaitienės: "Ši saviugdos knyga "Širdies dienoraštis" - tai unikali saviugdos darbo priemonė su savimi, kur, jeigu asmuo seks knygos gairėmis, neišvengiamai sulauks asmenybės transformacijų, kas be ko, į teigiamą pusę. Antros tokios knygos niekur nerasi, Nes kiekvienas žmogus prisidės prie unikalios šios knygos tęsinio. Savo gyvenimo knygos".
 
,,Šis pristatymas buvo, tarsi, jaukus pašnekesys. Šiandieną norėjau ne tik parodyti savo naujausią darbą, bet ir pakalbėti apie tai, kuo pati tvirtai tikiu. Manau, kad šią knygą pamėgs daugelis žmonių, nes ji tarsi gairės, norint atsikratyti baimių, įžeidimų ir tiesiog išmokti klausyti savo širdies“ – atskleidė UAB ,,Berklis“ įkūrėja, SEO, rinkodaros specialistė, SEO, rinkodaros,  rašymo, verslumo, saviugdos temų lektorė, knygos "Širdies dienoraštis" autorė Evelina Biliūnaitė - Tamulaitienė, kuri pagal knygos metodiką veda ir saviugdos bei sąmoningumo skatinimo kursus „Širdies Akademijoje“.
 
Renginio metu autorė gavo daug sveikinimų ir palaikymo. Vienas sveikinimų buvo ypatingas, perduotas internetu. Sveikinimą galima pažiūrėti čia: https://youtu.be/tuIffNRrlQA
 
Negalėję atvykti į knygos pristatymą Kaune, galimybę turės Vasario 8 d., 18val. Vilniuje, esančiame prekybos centre ,,Ozas“ (Ozo g. 1), kur vyks antrasis knygos ,,Širdies dienoraštis“ pristatymas ir susitikimas su autore. Susitikimo metu galėsite artimiau susipažinti su knyga ir jos pildymo metodika, o besidomintiems saviugda, netrūks sąmoningumo skatinimo ir pozityvaus gyvenimo išlaikymo žinių.
 
Daugiau informacijos rasite:

Evelina Tamulaitienė

Tel. nr.: +37065521188

El. p.: sirdiesdienorastis@berklis.lt

Web: www.sirdiesdienorastis.lt

Facebook: https://www.facebook.com/sirdiesdienorastis/

Pranešimą paskelbė: UAB Berklis
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2017-01-23 09:12
Kultūra, Žiniasklaida, viešieji ryšiai
pasidalinti
atgal