Varle.lt tapo oficialiu „Nubia“ išmaniųjų telefonų partneriu Baltijos šalyse

Nuo šių metų gegužės mėn. pradžios internetinė parduotuvė Varle.lt tapo oficialiu „ZTE“ gamintojo „Nubia“ išmaniųjų telefonų partneriu Baltijos šalyse.

„Nubia“ yra vieno didžiausio Kinijos telefonų ir tinklo įrangos gamintojo „ZTE“ Premium klasės telefonų linija. Įdomu tai, kad „Nubia“ ambasadoriumi yra pats Cristiano Ronaldo! Tikrai ne kiekvienam išmaniųjų telefonų prekės ženklui tenka tokia garbė. Beje, „Nubia“ kartu su Varle.lt derina Ronaldo vizitą į Lietuvą dar šiais metais.

„Ilgą laiką mobiliųjų įrenginių iš Tolimųjų Rytų gavimas mūsų rinkai buvo gana problematiškas. Šiandien juos užsisakyti jau gali kiekvienas ir tiesiogiai be jokų tarpininkų. Žinoma, retas tam pasiryžta, nes kalbant apie elektronikos įrenginius, žmonėms reikia garantijų dėl tolimesnio aptarnavimo, serviso ir pan. Norėdami pasiūlyti savo klientams kuo platesnį asortimentą ir padėti jiems sutaupyti bei tuo pačiu nelikti be garantijų, nuolat ieškome kontaktų ir stengiamės užmegzti ryšius, kurie būtų naudingi visoms pusės. Todėl džiaugiamės, galėdami pranešti apie tai, kad Varle.lt tapo oficialiu „Nubia“ išmaniųjų telefonų partneriu Baltijos regionui“, – teigia Varle.lt direktorius ir mobiliųjų telefonų ekspertas Igor Tkačenko.

Varle.lt jau galima įsigyti „Nubia N1 Lite“, „Nubia N1“ ir „Nubia Z11“ telefonus. Pasak Varle.lt specialistų, visi norintys susipažinti artimiau su šiais „Nubia“ telefonais galės jau netrukus sekdami bendrovės „YouTube“ kanalą, kur visai netrukus čia atsiras šių įrenginių vaizdo apžvalgos.

Pranešimą paskelbė: UAB „VARLĖ“
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2017-05-10 11:50
ITT, Kiti pranešimai
pasidalinti
atgal