Rugsėjo 20 dieną vyks sveikatingumo organizacijų spaudos konferencija

Renginio tipas: Spaudos konferencija
Renginio data: Ketvirtadienis, 2018 m. rugsėjo 20 d.
Renginio pradžia: 19:00
Renginio vieta: „Vila Batoras“ Srovės g. 21

Naujojo Maksimalizmo idėjos 10-mečiui paminėti psichoterapeutas Marius Gabrilavičius (M. G. Maksimalietis) organizuoja spaudos konferenciją „Naujasis Maksimalistas. Renginys vyks Vilniuje, „Vila Batoras“ Srovės g. 21, šių metų rugsėjo 20 dieną 19 valandą. 

Portale minfo.lt bus vykdoma tiesioginė spaudos konferencijos transliacija. Kviečiami ir kitų žiniasklaidos kanalų atstovai, neabejingi visuomenės sveikatinimui, blaiviam gyvenimo būdui.

Mūsų konferencijos tikslas yra parodyti visuomenei, kad jau yra labai daug žmonių, pasirinkusių gyventi blaiviai, sveikai, o tai reiškia ir visapusiškai sėkmingai. Blaivybę bei sveikatingumą diegiančios organizacijos pristatys visuomenei savo esamus ir planuojamus projektus, kur ir kaip galima smagiai leisti laiką be alkoholio, kitų svaiginančių medžiagų. 

Renginyje dalyvaus blaivybės diegėjai, sveiko gyvenimo būdo propaguotojai.

Įvadinį žodį tars šios konferencijos pirmininkas Saulius Bagdonas, bei šio susibūrimo organizatorius, Všį „Maksimalistinės psichoterapijos draugijos" Direktorius, Maksimalistų klubo įkūrėjas, psichoterapeutas, priklausomybių išformavimo specialistas Marius Gabrilavičius Maksimalietis.

Dalyvavimą patvirtino:

Dainius Kepenis - „Sveikuolių sąjunga", Seimo narys;
Juozas Dapšauskas - sveikatingumo metų iniciatorius, „Už blaivią Lietuvą" iniciatyvinės grupės koordinatorius;
Simonas Dailidė - „Sveikuolių sąjungos" prezidentas, „Blaivios pramogos" vadovas, „Varom" festivalių organizatorius; 
Arminas Mockevičius - akcijos „Noriu namų be dūmų" vadovas;
Ignas Bakėjus - „My hero" bendruomenės vadovas;
Mindaugas Vidugiris - „Masters of calm" bendruomenės vadovas;
Blaivininkų bendruomenės„Optimalietis" atstovas- nepaskelbtas;
Dalia Skunčikienė - „Blaivybės Akademijos" vadovė;
Kęstutis Kaupas - mąstytojas, pasakotojas, improvizacinės muzikos kūrėjas ir meditacinių garso sesijų studijos „Debesų Pieva" vadovas;
Donatas Kantakevičius - motyvacijos treneris, lektorius, „Vyrų klubo" įkūrėjas. 

Konferencijoje žada dalyvauti:  Sveikatos apsaugos ministerijos atstovas; Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro atstovai.

Konferencijos svečiai pristatys savo atstovaujamas sveikatingumą diegiančias organizacijas, vykdomas ir planuojamas veiklas, renginius bei įvairius užsiėmimus žmonėms pasirinkusiems blaivų, sveiką bei kūrybingą gyvenimo būdą. Norime parodyti, kad žmonės jau ne tik taip gyvena, bet ir buriasi į organizacijas, bendruomenes, prasmingai, naudingai, smagiai leidžia laiką, sportuoja, pramogauja, mielai kviečia bei priima naujus narius.

Konferencija atvira visiems susidomėjusiems, kurie nori atvykti ir stebėti gyvai. Bus galimybė užduoti rūpimus klausimus, o po renginio asmeniškai pakalbinti organizacijų vadovus.

Pranešimą paskelbė: VšĮ Maksimalistinės psichoterapijos draugija
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2018-09-14 11:56
Sveikata, grožis, Žiniasklaida, viešieji ryšiai
Renginio pradžia
2018-09-20, ketvirtadienis19:00
Renginio vieta
„Vila Batoras“ Srovės g. 21
pasidalinti
atgal