Seime vyks diskusija „Daugiabučių namų administravimas: paslaugų ir darbų pirkimų organizavimas“

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Penktadienis, 2018 m. lapkričio 16 d.
Renginio pradžia: 13:30
Renginio vieta: Konstitucijos salė, Seimo I rūmai

Lapkričio 16 d., penktadienį, 13.30 val. Konstitucijos salėje (Seimo I r.) Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto nario Lauro Stacevičiaus iniciatyva rengiama diskusija „Daugiabučių namų administravimas: paslaugų ir darbų pirkimų organizavimas“.

Diskusijoje siekiama aptarti bendrojo naudojimo objektų valdytojų paslaugų ir darbų pirkimo organizavimą, kaip teisės aktais įtvirtinti šių pirkimų skaidrumą, kad visiems suinteresuotiems asmenims informacija apie pirkimų procesą būtų viešai prieinama, taip pat kaip teisėkūros proceso pagalba pašalinti korupcijos apraiškas šioje srityje stiprinant pirkimų kontrolę.

Į diskusiją kviečiami administratorių ir bendrijų priežiūrą vykdantys savivaldybių atstovai, Lietuvos nacionalinės vartotojų federacijos, Būsto rūmų atstovai, namų administratoriai, bendrijų atstovai ir gyventojai, turintys pastebėjimų ar pasiūlymų šia tema.

Būtina išankstinė registracija el. paštu lina.pranaite@lrs.lt. Asmenys į Seimo rūmus įleidžiami tik pateikus asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.

 

Diskusija bus tiesiogiai transliuojama internetu ir televizijos programa „Seimas – tiesiogiai“, taip pat Seimo „YouTube“ paskyroje.

Programa

13.00   Dalyvių registracija.

13.30   Daugiabučių namų administravimas: paslaugų ir darbų pirkimų organizavimas. Seimo narys Lauras Stacevičius.

13.40   Aplinkos ministerijos atstovų pasisakymai. Statybos ir teritorijų planavimo departamento, Būsto skyriaus vedėjas Ramūnas Šveikauskas, Statybos ir teritorijų planavimo departamento, Būsto skyriaus vyriausiasis specialistas Marius Žvinklis.

14.00   Diskusija/pasisakymai.

16.00   Diskusijos pabaiga ir apibendrinimas.

Pranešimą paskelbė: Lietuvos Respublikos Seimas
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2018-11-13 16:32
Savivalda, regionai, Politika
Renginio pradžia
2018-11-16, penktadienis13:30
Renginio vieta
Konstitucijos salė, Seimo I rūmai
pasidalinti
atgal