Kodėl, nepaisant skambių lozungų apie dešimtmečius užtrukusias pastangas mažinti beprasmes žūtis, karas šalies keliuose tebevyksta ir kaip jį sutramdyti?

Jūs neabejotinai žinote, jog nepaisant įvairių institucijų skambių lozungų apie pastangas mažinti beprasmes žūtis šalies keliuose, karas juose tebevyksta. Dar apmaudžiau - jis intensyvėja.

Kodėl taip yra? Kiek tą lemia atsakingų už šį veiklos barą nekompetencija, kiek kiti faktoriai?

Dirbdamas šalies premjero, kelių ministrų ar sostinės merų visuomeniniu patarėju bei konsultantu saugaus eismo klausimais sukaupiau didžiulę patirtį ir eismo įvykių analizę, pateikiau ir tebeteikiu šūsnis pasiūlymų kaip spręsti problemas, kad padėtis pastebimai gerėtų.  

Deja, gaunu tik biurokratinius atsirašinėjimus, o siūlomos priemonės taip ir netampa kūnu. Taigi, dar vienas reikšmingas kodėl?

Pabandykime paieškoti atsakymų į šiuos visuomenei rūpimus skaudulius kartu, nes dabar tik žiniasklaida pajėgi išjudinti visa migdantį stagnacijos liūną.

Tad maloniai kviečiu Jus į šioms temoms skirtą spaudos konferenciją, kuri rengiama šį trečiadienį, lapkričio 6 d., 11.30 val. naujienų agentūros BNS konferencijų salėje (Saltoniškių g. 9 B Vilnius, verslo centro LINK 5 aukštas)

 

Pagarbiai - Stasys Brundza

 

------------

Gerb. Kolegos,

surengti spaudos konferenciją S. Brundza patikėjo Viešųjų ryšių agentūrai „Visus Bonus“. Jei apie Jūsų ketinimus dalyvauti spaudos konferencijoje informuotumėte el. paštu ar telefonu 8 612 93662, būtume dėkingi

„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2019-11-05 11:16
Politika, Transportas
Renginio pradžia
2019-11-6, trečiadienis11:30
Renginio vieta
BNS konferencijų salė, Kęstučio g. 25, Vilnius
pasidalinti
atgal