Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos narys Audrys Šimas dalyvaus renginiuose

2020 m. sausio 24 d. pranešimas žiniasklaidai

Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos narys Audrys Šimas:

penktadienį, sausio 24 dieną, 17 val. dalyvaus Kupiškio rajono kūno kultūros ir sporto centro organizuojamame geriausių 2019 metų Kupiškio rajono sportininkų pagerbimo vakare (Gedimino g. 40, Kupiškis);

šeštadienį, sausio 25 dieną, 15 val. dalyvaus Biržų rajono Vabalninko kultūros namų 80-ojo jubiliejinio gimtadienio šventėje.

Parlamentaras pasveikins ir padėkos Vabalninko kultūros namų bendruomenei už jų ilgos, kūrybingos ir prasmingos veiklos metus, palikusius ryškų ir įsimintiną pėdsaką ne tik Vabalninko, bet ir Biržų rajono kultūriname gyvenime.

Renginio iniciatorė ir režisierė – Vabalninko kultūros namų meno vadovė Audra Stapulionienė.

Jo metu koncertuos Vabalninko kultūros namų meno mėgėjų kolektyvai. Tai folkloro kolektyvas „Saulala“, kuris gyvuoja jau 60 metų. Jam vadovauja Petras Matulis. Iškilia proga pasirodys Vabalninko jaunimo liaudiškų šokių kolektyvas, Ramongalių ritminių šokių grupė „Šokoladas“, liaudiškos muzikos kapela „Kapelytė“, vyrų duetai, šiuolaikinio šokio grupė „Devynios“. Pas vabalninkiečius svečiuosis ir koncertuos Biržų rajono Papilio kultūros namų moterų kvartetas „Rovėjūnas“, vadovaujamas Vigilijos Macienės.

Pranešimą paskelbė: Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2020-01-24 09:41
Politika, Kultūra
pasidalinti
atgal