Licencijuota „McDonald‘s“ prekės ženklo plėtotoja „Premier Capital“ 2020 m. ketina atidaryti 12 naujų restoranų, vienas jų – Lietuvoje

„Premier Capital plc“, licencijuota „McDonald‘s“ prekės ženklo plėtotoja šešiose Europos rinkose – Baltijos regione, Maltoje, Graikijoje ir Rumunijoje, šiais metais išplės savo tinklą dar 12 naujų restoranų ir modernizuos daugiau esamų, investuodama 28 mln. eurų.

Lietuvoje „Premier Capital“ šiais metais planuoja investuoti daugiau nei 2,7 mln. eurų. Vasarį greta jau veikiančio „McDonald‘s“ restorano „Nordika“ prekybos centre šiemet įrengta nauja „McCafé“ kavinė. Ką tik atidarytas iš pagrindų atnaujintas legendinis restoranas Vilniuje, Gedimino prospekte. O antrąjį šių metų pusmetį planuojama užbaigti visiškai naują restoraną Kaune, taip pat investuoti ir į dviejų jau veikiančių „McDonald‘s restoranų atnaujinimą – po vieną Vilniuje ir Klaipėdoje.

Šių metų „Premier Capital“ plėtros planai yra ambicingo ilgalaikio plano dalis. Rinkose, kuriose veikiama, per ateinančius trejus metus kasmet ketinama atidaryti mažiausiai po keliolika naujų restoranų. Iki 2022-ųjų metų „Premier Capital“ siekia išplėsti savo valdomų „McDonald‘s“ restoranų tinklą iki 190 restoranų (šiuo metu valdomi 156). Lietuvoje 2021-aisiais metais bendrovė ketina atidaryti naują „McDonald‘s“ restoraną Vilniaus Karoliniškių mikrorajone, o 2022-aisiais – du naujus restoranus kitose Baltijos šalyse: Latvijoje ir Estijoje.

2019-aisiais „Premier Capital“ atidarė 12 naujų restoranų Graikijoje, Rumunijoje ir Baltijos šalyse (vienas iš jų – Lietuvoje, Vilniuje) ir investavo daugiau nei 23 mln. eurų. Per 12 mėn. buvo sukurta daugiau nei 780 darbo vietų. Šiuo metu bendrovės darbuotojų skaičius viršija 8800.

Greta nuolat plėtojamų „McDrive“ ir „McCafé“ paslaugų, „Premier Capital“ savo valdomuose „McDonald‘s“ vysto ir „McDelivery“ paslaugą – diegia ją vis daugiau tinklo restoranų. Šiuo metu maistą į namus klientai gali užsisakyti iš 87 restoranų, esančių Baltijos šalyse, Graikijoje bei Rumunijoje. Pernai pristačiusi „McDonald‘s“ mobiliąją programėlę Maltoje, bendrovė šiuo metu išnaudoja skaitmenines galimybes vartotojams įtraukti ir visose kitose rinkose.

„Premier Capital“ yra įsipareigojusi ir toliau investuoti į restoranų ir tiekimo grandinės infrastruktūrą, mokymus bei darbuotojų motyvavimo programas, diegti naujoves, kurios gerina lankytojų patirtį restoranuose. Iki šių metų pabaigos planuojama atnaujinti visus „McDonald‘s“ restoranus Graikijoje ir Maltoje, o 2021-aisias – ir visus Rumunijos restoranus.

„Premier Capital“ nuosekliai auga ir mes esame pasiryžę toliau tvariai plėtoti verslą, kurdami naudą savo akcininkams, visuomenei ir lankytojams“, – teigia „Premier Capital“ vykdomasis direktorius Victor Tedesco.

Pasak jo, visose šešiose rinkose, kuriose veikia „Premier Capital“, bendrovė turi puikias galimybes pasiekti savo tikslus ir net juos viršyti. „Vadovai ir visa komanda yra įsitraukusi stiprinti prekės ženklą ir užtikrinti geriausias patirtis mūsų lankytojams. Mes sėkmingai puoselėjame dalijimosi žiniomis kultūrą, kuri padeda optimizuoti planavimo procesus ir ugdyti lyderius, turinčius stiprią verslumo dvasią. Laikome save po pasaulį pasklidusia bendruomene, kuri dirba, kad išpildytų prekės ženklo pažadą skanias ir jaukias akimirkas padaryti prieinamas kiekvienam“, – sako V. Tedesco.

Apie „Premier Capital“

„Premier Capital plc“ yra licencijuota „McDonald‘s“ prekės ženklo plėtotoja Estijoje, Graikijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Maltoje ir Rumunijoje. „Premier Capital“ valdo 156 restoranus, o 8 800 šiuose restoranuose dirbančių darbuotojų kasmet aptarnauja daugiau nei 130 mln. lankytojų. 

„Premier Capital“ yra Maltoje įsteigtos „Hili Ventures“ dukterinė įmonė. „Hili Ventures“ turi „McDonald‘s“ ir „Apple“ plėtros licenciją daugelyje šalių ir veikia logistikos, jūrų ir inžinerijos, technologijų, nekilnojamo turto, apgyvendinimo paslaugų ir nuomos srityse. „Hili Ventures“ veikia 10-yje Centrinės, Rytų ir Šiaurės Afrikos šalių, joje dirba 9000 žmonių komanda. „Hili Ventures“ yra „Allison“, „Apple“, „Cisco“, „CMA CGM“, „Hoffmann“, „IBM“, „Konecranes“, „Lenovo“, „McDonald‘s“, „Microsoft“, „NCR“, „Terberg“ ir daugelio kitų pasaulinių prekės ženklų partnerė.

Pranešimą paskelbė: Fabula ir partneriai, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2020-03-09 14:02
Maisto pramonė, Verslas, ekonomika, finansai
pasidalinti
atgal