Centro partijos "Gerovės Lietuva" spaudos konferencija

Renginio tipas: Spaudos konferencija
Renginio data: Pirmadienis, 2020 m. liepos 27 d.
Renginio pradžia: 10:00
Renginio vieta: BNS konferencijų salėje

Gerbiami žiniasklaidos atstovai,

kviečiame Jus į Centro partijos "Gerovės Lietuva" spaudos konferenciją, kuri įvyks šį pirmadienį, liepos 27 dieną, 10.00 val. BNS spaudos konferencijų salėje.

Visuomenei bus paskelbta apie Centro ir Tautininkų partijų susijungimą į didžiausią, daugiau kaip 7000 narių turinčią antissiteminę politinę organizaciją, bus pristatyta rinkimų programa ir naujasis pavadinimas, paskelbtas kandidatų į Seimą sąrašas. Taip pat išsamiai pakomentuosime R.Janutienės viešai paskelbtus melagingus teiginius apie Centro partiją ir atsakysime į visus Jūsų klausimus šia tema.

Spaudos konferencijoje dalyvaus: N.Puteikis, K.Krivickas, P.Gylys, Lietuvių tautininkų ir respublikonų sąjungos pirmininkas S.Gorodeckis, G.Songaila

Spaudos konferecija vyks naujienų agentūros BNS spaudos konferencijų salėje adresu Saltoniškių g. 9B, verslo centre LINK, 5 aukšte.

Maloniai kviečiame dalyvauti!

2020-07-24 10:41