Seimo narys N.Puteikis kreipiasi į teismą dėl A.Verygos sprendimų

Gerbiami žiniasklaidos atstovai,

pirmadienį, rugpjūčio 31 dieną, 11:30 val. kviečiame Jus į spaudos konferenciją tema: “Seimo narys N.Puteikis kreipiasi į teismą dėl A.Verygos sprendimų”.

Konferencijos metu visuomenei bus pranešta apie tai, kad Seimo narys, Centro partijos - Tautininkų pirmininkas N.Puteikis gindamas visuomenės interesą laiku gauti reikalingas medicinos paslaugas Lietuvos vyriausiojo administracinio teismo prašo panaikinti kaip padariusius reikšmingą žalą Lietuvos žmonėms Sveikatos apsaugos ministro, Valstybės lygio ekstremalios situacijos operacijų vadovo A.Verygos įsakymus, kuriais buvo reikšmingai apribotas ligoninių ir poliklinikų paslaugų prieinamumas, dėl ko dešimtys tūkstančių Lietuvos žmonių patyrė ir iki šiol patiria daugybę sveikatos sutrikimų, ligų paūmėjimus, o daugybė net miršta laiku taip ir nesulaukę tinkamos medicinos pagalbos. Taip pat teismo prašoma įpareigoti ministrą A.Verygą  nedelsiant imtis veiksmų visa apimtimi atkuriant sveikatos paslaugas visoje Lietuvos teritorijoje. 

Ieškinys Lietuvos vyriausiajam administraciniam teismui bus įteiktas pirmadienį, rugpjūčio 31 dieną, 10 val (žiniasklaidos atstovus kviečiame dalyvauti - adresas Žygimantų g. 2, Vilnius), o 11:30 žiniasklaidos atstovus kviečiame į BNS spaudos konferencijų salę, kur išsamiai pakomentuosime ieškinio turinį ir atsakysime į klausimus.

Spaudos konferencijoje dalyvaus Seimo narys, Centro partijos - Tautininkų pirmininkas N.Puteikis, žurnalistas K.Krivickas, pacientų ir medikų visuomeninių organizacijų atstovai.

BNS spaudos konferencijų salė įsikūrusi adresu Saltoniškių g. 9V, verslo centro LINK 5 aukšte.

Renginio dalyviams privaloma dėvėti apsaugines veido kaukes ir laikytis saugaus atstumo (ne mažesnio nei 1 m).

Maloniai kviečiame dalyvauti.

„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2020-08-28 16:06
Politika
Renginio pradžia
2020-08-31, pirmadienis11:30
Renginio vieta
BNS konferencijų salė, Kęstučio g. 25, Vilnius
pasidalinti
atgal