Mokėjimo platformai „Viena Sąskaita“ vadovaus Aušra Čiuplienė

Lapkričio 20 d. sulaukus Lietuvos banko patvirtinimo, bendrovės „Viena Sąskaita“ generalinės direktorės pareigas perima Aušra Čiuplienė. Ji pakeis nuo 2016-ųjų metų mokėjimų platformai vadovavusį ir bendrovės valdyboje toliau liekantį Šarūną Stanislovėną.

„Džiaugiuosi gavusi paties Šarūno kvietimą prisijungti prie labai stiprios ir inovatyvios komandos. Mėgstu iššūkius ir ambicingus akcininkų keliamus tikslus, tarp kurių – ne tik tolesnė sparti „Vienos Sąskaitos“ plėtra Lietuvoje, bet ir įsitvirtinimas bei žinomumo didinimas naujose rinkose“, - teigia A. Čiuplienė.

A. Čiuplienė yra sukaupusi daugiau kaip 10 metų vadovavimo patirties bankininkystės, alternatyvaus finansavimo platformų, verslo kūrimo ir plėtros srityse. Paskutinius 2 metus Aušra vadovavo tarpusavio skolinimo ir sutelktinio finansavimo platformai Savy.lt. Įmonė pastaruosius metus sparčiai augo, uždirbtas pirmasis pelnas. Savo karjeroje AB banke „Finasta“ ir „Aventus Group“ ji prisidėjo prie naujų kreditavimo produktų įvedimo į Lietuvos, Latvijos, Lenkijos ir kitas rinkas. 2017 m. sukūrė bei sėkmingai vadovavo pripažinimą Europoje pelniusiai alternatyvaus investavimo platformai Latvijoje – „PeerBerry“.

Lygiai ketverius metus bendrovei „Viena Sąskaita“ vadovavęs Šarūnas Stanislovėnas planuoja ir toliau aktyviai dalyvauti įmonės strateginių sprendimų priėmime, o su naujos vadovės atėjimu sieja didelius lūkesčius:

„Aušrą asmeniškai pažįstu kaip išskirtinę specialistę finansų srityje, turinčią mums itin aktualios verslo ir startuolių vystymo užsienio rinkose patirties. Neabejoju, kad tai pravers ne tik plečiant siūlomų paslaugų spektrą vietos rinkoje, bet ir atrandant bei realizuojant naujas galimybes už Lietuvos ribų“,- teigia Š. Stanislovėnas.

Nepaisant aktyvios konkurencijos, nuo pat 2016-ųjų „Vienos Sąskaita“ fiksuoja kasmetinį nuo 20 proc. iki 50 proc. naujų vartotojų prieaugį. Tokį spartų augimą lėmė ne tik kintantys vartotojų įpročiai, bet ir iš esmės atnaujinta bei supaprastinta paskyros savitarnos aplinka, taip pat – inovatyvūs projektai su paslaugų teikėjais, padedant jiems taupyti ir sumažinti popierinių sąskaitų kiekius, o klientams – vienu pavedimu atsiskaityti už visas kitas namų ūkio paslaugas.

„Viena Sąskaita“ - pirmoji specializuota internetinė mokėjimų platforma Lietuvoje, surenkanti ir leidžianti vienu mokėjimu atsiskaityti už komunalines ir asmenines mėnesio sąskaitas. Įmonė rinkoje veikia daugiau nei 12 metų. Planuojama, jog šiemet ji pasieks 25 proc. vartotojų augimą, aptarnaudama daugiau kaip 160 000 aktyvių klientų.

Pranešimą paskelbė: UAB Petraitis ir Pūras
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2020-11-23 12:30
ITT, Verslas, ekonomika, finansai
pasidalinti
atgal