Seimo nario Roberto Šarknicko pranešimas: „Uždarykite šachmatų ir šaškių lentas vardan Lietuvos“

2020 m. lapkričio 23d. pranešimas žiniasklaidai 

 

„Politinė kultūra“ – pastaruoju metu šie du žodžiai skamba dažniau nei prezidento vardas. Seimo salė, 13-ta, penktadienis. Atrodo, kad opozicija gauna – kol kas šachas.

Seimo Pirmininkė Viktorija laimi, atmesdama mūsų pasiūlytą kandidatę, ji turi teisę, juk yra valdančioje daugumoje. O iš „politinės kultūros “, kaip čia pasakius, galima ginčytis iki negalėjimo, bet nešvaistysiu energijos žaidimams.

Ieškokime kito varianto, juk reikia dirbti Lietuvai kartais peržengiant savo ambicijas visoms pusėms.

O dabar įnešiu daugiau aiškumo dėl mūsų kandidačių. Atveriu kortas, kad nebūtų spekuliacijos. Uždarame Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos posėdyje buvau tas asmuo, kuris pasiūliau didelę patirtį Seime turinčią Seimo narę Rimą Baškienę į Seimo vicepirmininkus, pirmininkas Ramūnas pasiūlė Aušrinę Norkienę. Gerb. Rima atsisakė, tad mano palaikymas atiteko A. Norkienei.

Tačiau penktadienį Seime mūsų pasiūlyta kandidatė liko šachmatų lentoje už ribos, paprastai sakant, gavom šachą.

Jei atvirai, noriu iš visų politinių partijų taikos, sutarimo ir darnaus darbo, nes turime didesnių bėdų, reikia ir toliau tvarkytis su pandemija.

Seimo Pirmininkei ir kitiems frakcijų pirmininkams linkiu prasmingo susitikimo ir nebevilkinti valstybės gyvenimo!

Uždarykite šachmatų ir šaškių lentas, kol nepriėjote iki visiško fiasko. Šis valdančiųjų nevaldantiesiems saldus kerštas gali sustabdyti valstybės gyvenimą o tai stipriai paliestų visus žmones. Valstybė yra dabar labai sudėtingoje pandemijos situacijoje, dėl to kenčia verslas, mokslas, kenčia depresijas šeimos, mokiniai.

Seimo narys Robertas Šarknickas

Tel. (8 5) 239 6641

El. p. robertas.sarknickas@lrs.lt

Pranešimą paskelbė: Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2020-11-23 15:39
Politika
pasidalinti
atgal