Parlamentinė darbo grupė susipažins su situacija Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centre

2021 m. vasario 10 d. pranešimas žiniasklaidai

Trečiadienį Seimo valdyba pritarė siūlymui sudaryti darbo grupę su situacija Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centre susipažinti ir informacijai pateikti. Darbo grupei pavesta pateikti Seimo valdybai rekomendacijas dėl tolimesnių galimų veiksmų.

Darbo grupė sudaryta iš Seimo Pirmininko pavaduotojų Radvilės Morkūnaitės-Mikulėnienės, Juliaus Sabatausko, Pauliaus Saudargo ir skirtinguose Seimo komitetuose dirbančių parlamentarų: Tomo Bičiūno, Andriaus Navicko (Žmogaus teisių komiteto nariai), Jono Jaručio, Arvydo Pociaus (Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto nariai).

Darbo grupei vadovaus Seimo Pirmininko pavaduotoja R. Morkūnaitė-Mikulėnienė. Seimo Pirmininko pavaduotojas J. Sabatauskas paskirtas vadovo pavaduotoju.

Numatytas terminas informacijai ir rekomendacijoms pateikti – 2021 m. kovo 10 d.

Pranešimą paskelbė: Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija
2021-02-10 10:10