Seimo narys Dainius Kepenis prašys teismo apginti pažeistas teises dėl vardo ir pavardės panaudojimo

2021 m. rugsėjo 14 d. pranešimas žiniasklaidai (daugiau naujienų)

Kaip yra žinoma, prieš Seimo narį Dainių Kepenį yra vykdoma įžūli ir jo reputaciją menkinanti ir gerai moralei prieštaraujanti provokacija – pasinaudojant jo vardu ir pavarde sukurtas domenas, nukreipiantis į pornografinio turinio interneto svetainę.

Nors Seimo narys kreipėsi tiek į policiją, tiek į instituciją, įregistravusią domeną, pažeidimas, nukreiptas tiek prieš Seimo narį, tiek prieš visuomenę, nėra užkardytas.

„Matyti, kad institucijos į pažeidimus reaguoja selektyviai, ne visada stengiasi operatyviai surasti ir nubausti pažeidėjus. Viešojoje erdvėje matome pranešimus, kaip randami ir nubaudžiami asmenys už įžeidžius komentarus naujienų portaluose, tad tokio pat požiūrio, aiškinantis piktybišką veiką, tikėjausi ir šiuo atveju“, – sako D. Kepenis. 

Seimo narys D. Kepenis informuoja, kad savo pažeistas teises dėl vardo ir pavardės panaudojimo gins teisinėmis priemonėmis.

 

Daugiau informacijos: 

Seimo narys Dainius Kepenis

Mob. 8 686 42 127

El. p. dainius.kepenis@lrs.lt

 

Pranešimą paskelbė: Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2021-09-14 16:28
Teisėsauga, teisėtvarka, Politika
pasidalinti
atgal