WIZZ AIR skelbia juodosios savaitės nuolaidas

Sparčiausiai auganti Europos oro linijų bendrovė „Wizz Air” iki pirmadienio skelbia juodosios savaitės nuolaidas skrydžių bilietams, taip pat kviečia dalyvauti „Wizz Air“ Rožinio penktadienio loterijoje, kurioje galite laimėti ir 1000 Eur kuponą*.

Lapkričio 26 d. bendrovė taiko 40 proc. nuolaidą visiems skrydžiams; lapkričio 27 d. 30 proc. nuolaida skrydžiams į Lenkiją, Austriją ir Vengriją ir iš šių šalių gali pasinaudoti „Wizz Air nuolaidų klubo“ nariai. Lapkričio 28 d. 30 proc. nuolaida galios visiems keleiviams, ieškantiems bilietų į ir iš Lenkijos, Austrijos bei Vengrijos. O lapkričio 29 d. bus taikoma 25 proc. nuolaida visiems „Wizz Air” skrydžiams. Nuolaidos taikomos skrydžio kainai, neįskaitant administravimo mokesčio. Akcija galioja skrydžiams, kurie vyks iki kovo 26 d.

Planuojant keliones, „Wizz Air“ į rezervaciją rekomenduoja įtraukti „WIZZ Flex“ paslaugą. Pasirinkę šią paslaugą keleiviai gali būti tikri, kad pasikeitus aplinkybėms ar prireikus keisti skrydžio datą ar tikslą, jie tai galės padaryti bet kuriam pasirinktam skrydžiui.

„Wizz Air“ keleiviams taip pat primena rūpintis savo ir aplinkinių saugumu. Būnant oro uoste, lipant į lėktuvą ir skrydžio metu reikia nepamiršti apsauginių, nosį ir burną dengiančių kaukių. Nors kaukių dėvėjimo apribojimai daugelyje šalių šiuo metu atlaisvinti ir tikimasi, kad laikui bėgant jų liks dar mažiau, „Wizz Air“ yra pasiryžusi imtis visų būtinų atsargumo priemonių, kad keleiviai, įgulos nariai ir visi keleivius aptarnaujantys kolegos būtų saugūs. Todėl kaukės „Wizz Air“ lėktuvuose lieka privalomos viso skrydžio metu.

* Daugiau apie loterijos sąlygas - https://wizzair.com/lt

Apie „Wizz Air“

„Wizz Air“ – sparčiausiai auganti žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Europoje, valdanti 145 Airbus A320 ir Airbus A321 orlaivio parką. „Wizz Air“ komanda, sudaryta iš aviacijos profesionalų, siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos per 2021 finansinius metus (jie baigėsi 2020 m. kovo 31 d.) pasirinko 10,2 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ). Neseniai aviakompanija pateko į dešimties saugiausių oro linijų bendrovių pasaulyje reitingą, sudarytą vienintelės pasaulio oro linijų saugos ir prekių vertinimo agentūros airlineratings.com. Taip pat gavo „2020 metų aviakompanijos“ apdovanojimą, kurį bendrovei suteikė „Air Transport Awards“. Šiuo apdovanojimu pripažįstami asmenys ir organizacijos, kurios išsiskyrė savo puikiais rezultatais, naujovėmis ir paslaugomis. Žurnalas „World Finance Magazine“ bendrovę pripažino tvariausia oro linijų įmone 2021 m.

Pranešimą paskelbė: UAB ADVERUM
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2021-11-26 12:07
Transportas
pasidalinti
atgal