Fintech „vienaragis“ „DriveWealth“ paskyrė naują pasaulinį generalinį direktorių

Buvęs „Visa“ vyresnysis viceprezidentas, pasaulinis fintech ir kriptovaliutų vadovas Terry Angelos sieks plėsti verslą, bendrovei įžengiant į svarbų lūžio tašką

DriveWealth“ pradeda veiklą Singapūre, Londone, Dubline, Lietuvoje ir Brazilijoje, kad padėtų partneriams ir mažmeniniams investuotojams visame pasaulyje

Džersi Sitis, Naujasis Džersis.--(„Business Wire“) – „DriveWealth, LLC“, pasaulinė finansinių technologijų (fintech) infrastruktūros bendrovė, kuri užtikrina investavimo į akcijas galimybę fintech įmonėms, paskelbė apie Terry Angelos paskyrimą pasauliniu generaliniu direktoriumi. Tai padės „DriveWealth“ toliau augti po transformacijos metų, bendrovei 2021-aisiais pasiekus 100 proc. klientų ir pajamų augimą, 140 proc. tarptautinio verslo augimą ir daugiau nei 150 proc. darbuotojų skaičiaus padidėjimą.

„DriveWealth“ API naudoja daugiau nei 100 pasaulinių fintech įmonių, neobankų ir skaitmeninių piniginių, kad galėtų įsigyti dalinių akcijų JAV akcijų rinkoje ir naudotis robotiniais konsultavimo produktais, kurie demokratizuoja prieigą prie naujos finansinių klientų klasės. Įmonė yra gerai pasirengusi aptarnauti augančią skaitmeninių piniginių programėlių naudotojų rinkos dalį, kuri, „Juniper Research“ duomenimis, iki 2025 metų turėtų viršyti 4,4 milijardo.

Didžiausios JAV fintech piniginės, tokios kaip Block Inc. Cash App, naudoja „DriveWealth“, kad milijonams vartotojų atvertų kelią prie prieinamo ir atsakingo investavimo. Komentuodamas spartų bendrovės augimą, „Cash App“ operacijų vadovas Jim Esposito sakė: „Anksti supratome, kad partnerystė su „DriveWealth“ leis „Cash App“ supaprastinti investavimą ir išplėsti prieigą visiems. Suteikus vartotojams galimybę pirkti akcijas po vieną dolerį, akcijų brokeriai sulaukė didelio populiarumo. Nuo paleidimo milijonai „Cash App“ vartotojų investavo milijardus dolerių naudodamiesi „DriveWealth“ API.“

„Šiandien daugiau nei milijardas žmonių naudojasi bankininkystės ir finansinėmis paslaugomis per skaitmenines pinigines ir neobankus, o skaitmeniniai vartotojai vis dažniau investuoja į JAV akcijas naudodamiesi šiomis programėlėmis. „DriveWealth“ API ir dalinės akcijų nuosavybės modelis yra pirmaujantis pasirinkimas šiai skaitmeninio investavimo patirčiai užtikrinti, – sakė naujasis pasaulinis „DriveWealth“ generalinis direktorius Terry Angelos. – Didelės minimalios sumos ir visų akcijų pirkimas trukdė naudotis JAV akcijomis, o galimybė pradėti investuoti mažomis sumomis doleriais buvo dažniausiai minima motyvacija imtis investavimo, rodo naujausia „DriveWealth“ apklausa. Nekantrauju prisijungti prie šios komandos ir kurti reikšmingus pokyčius milijonų žmonių visame pasaulyje finansiniame gyvenime.“

Toss Securities, pirmaujanti skaitmeninė piniginė Pietų Korėjoje, neseniai pridėjo „DriveWealth“ investavimo API. „Mūsų partnerystė su „DriveWealth“ leido „Toss Securities“ išplėsti savo produktų pasiūlą ir tapti viena iš pirmaujančių mažmeninės prekybos įmonių Korėjoje, – sakė „Toss Securities“ generalinis direktorius Jaemin Park. – Galimybė prekiauti dalinėmis akcijomis realiuoju laiku ir sudaryti sandorius pailgintomis JAV rinkos valandomis suteikė „Toss Securities“ klientams precedento neturinčią prieigą prie JAV akcijų rinkų."

Įžengdama į svarbų lūžio tašką, „DriveWealth“ pastaruoju metu pasiekė:

Prieš prisijungdamas prie „DriveWealth“, Terry dirbo „Visa“ vyresniuoju viceprezidentu, fintech ir kriptovaliutų pasauliniu vadovu. Jis buvo atsakingas už vadovavimą bendrovės pasaulinei strategijai ir programoms, susijusioms su tuo, kaip „Visa“ dirba su fintech ir kriptovaliutų klientais, investuoja į juos ir bendradarbiauja su jais.

„DriveWealth“ yra ant naujo augimo etapo slenksčio, – sakė Bob Cortright, „DriveWealth“ įkūrėjas ir dabartinis generalinis direktorius. – Pereidamas į naująsias vykdomojo pirmininko pareigas, tikiuosi dirbti drauge su Terry, kad visame pasaulyje iš esmės pakeistume įterptąsias investicijas.“

„DriveWealth“ modernios API, visiškai integruotos tarpininkavimo, kliringo galimybės ir patikrinta infrastruktūra sukurta taip, kad padėtų dešimtims milijonų vartotojų, kurie naudojasi prieiga prie JAV akcijų per žinomiausias fintech bendroves ir neobankus, įskaitant „Block's Cash App“, „Revolut“, „Chipper Cash“, „Toss Securities“, GBM ir „Navy Federal“.

Grupo Bursátil Mexicano (GBM)

„Meksikos gyventojai visą savo gyvenimą perka garsių JAV bendrovių gaminius, tačiau tik turtingi asmenys turėjo galimybę investuoti į savo mėgstamus JAV prekių ženklus, – sakė GBM generalinis direktorius Pedro De Garay. – Dabar, mūsų bendradarbiavimo su „DriveWealth“ dėka, visi Meksikos žmonės gali naudotis GBM paslaugomis ir po pesą įsigyti geriausių tarptautinių akcijų.“

Navy Federal Financial Group

DriveWealth pastaruosius kelerius metus buvo geras partneris, padedantis mums teikti investicinius sprendimus mūsų nariams, pagelbėdamas jiems pagerinti jų finansinį saugumą ir sukurti ilgalaikį turtą, – sakė Diane Young, Navy Federal Financial Group vykdomoji direktorė. – Tikimės, kad, vadovaujant Terry, šie santykiai tęsis ir toliau.

Daugiau informacijos apie „DriveWealth“ pasiūlymus, įskaitant robotizuotą konsultavimo priemonę „Autopilot“, atlygį akcijomis, apvalinimus ir alternatyvas, rasite čia.

Apie DriveWealth

DriveWealth, prekybos dalinėmis akcijomis ir įterptųjų investicijų pradininkė, yra vizionieriška technologijų bendrovė, kuri suteikia galimybę daugiau nei 100 partnerių visame pasaulyje įtraukti savo klientus į prekybą, atnešant rinkas tiesiai į jų rankas. Mes manome, kad ateitis yra dalinės akcijos, sandoriai ir mobilieji įrenginiai. Kiekvienas mobilusis įrenginys turėtų būti vartai, kuriais naudodamiesi pasaulio piliečiai, nepriklausomai nuo amžiaus, sukaupto turto ir finansinių žinių lygio, galėtų naudotis investavimo ir taupymo produktais, paslaugomis, patarimais ir pagalba. DriveWealth konsultacijos ir debesų kompiuterija pagrįsta moderni platforma leidžia partneriams sklandžiai siūlyti investavimo patirtį, kuri skatina klientų pritraukimą, lojalumą, išlaikymą ir pajamų augimą. Daugiau informacijos rasite svetainėje drivewealth.com arba bendraukite su mumis Twitter @DriveWealth arba LinkedIn.

Pilna šaltinio versija čia:

https://www.businesswire.com/news/home/20220510005940/en/

„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-05-12 18:55
Kiti pranešimai
pasidalinti
atgal