„Crayon“ stiprina komandą Lietuvoje: prisijungė ilgametis IT ekspertas

Tarptautinės IT kompanijos „Crayon“ komandą Lietuvoje papildė Šarūnas Končius. Birželį prie bendrovės prisijungęs specialistas užima debesijos paslaugų konsultanto pareigas.

Beveik 30 metų informacinių technologijų srityje dirbantis Šarūnas Končius iki šiol buvo vienos didžiausių pasaulio bendrovių „Microsoft“ technologijų ekspertu. Į debesijos ir programinės įrangos sprendimus siūlančios tarptautinės kompanijos „Crayon“ kolektyvą įsiliejęs profesionalas šiuo metu eina ir Kauno technologijos universiteto (KTU) kibernetinio saugumo įgaliotinio ypatingos svarbos informacinei infrastruktūrai pareigas, yra nepriklausomai dirbantis IT konsultantas.

„IT rinka – viena konkurencingiausių, todėl komandos resursų stiprinimas – nuolatinis procesas. Kita vertus, Šarūnas su savimi atsineša ne tik ekspertiškumą, bet ir itin solidžią sukauptą patirtį mūsų rinkoje. Šiuo metu IT paslaugos išgyvena tarsi antrąjį aukso amžių, o teikiamų paslaugų spektras apibrėžia tiek debesų kompiuteriją, tiek kibernetinį saugumą, tiek naujus sprendimus. Todėl mūsų augimo ir nuolatinio kompetencijų stiprinimo etape Šarūnas – itin svarbus ir ilgai lauktas pastiprinimas“, – teigia Tomas Ruzgys, tarptautinės programinių technologijų kompanijos „Crayon“ vadovas Baltijos šalims.

Pastaruosius 17 metų Šarūnas Končius praleido kompanijoje „Microsoft“, kur specializavosi „Microsoft 365“ paslaugų srityje. Pirmąjį „Microsoft“ technologijų sertifikatą dar 1995 m. gavęs specialistas užsiima bendravimu su klientais ir sklandžiu strateginių sprendimų įgyvendinimu. Naujose pareigose Šarūnas Končius tęs pradėtus darbus ir įmonės klientus supažindins su „Microsoft 365“ įrankių naudojimu, jų integravimu su veiklos procesais bei sėkmingu IT paslaugų valdymu.

„Jungdamasis prie „Crayon“ žinojau, kad savo žinias ir patirtį pritaikysiu ten, kur jų poreikis yra didžiausias. Bendrovė išsiskiria žinomais klientais, kurių užduotys skatina tobulėti, o vykdomi projektai tampa įdomiais iššūkiais. Tikiu, jog mano turimi įgūdžiai bus naudingi įmonei ir jos klientams, o bendros vertybės bei orientacija į kokybiškai atliekamą darbą leis augti bei tobulėti“, – sako Šarūnas Končius.

 

„Crayon“ turi daugiau nei 20 metų patirtį teikiant programinės įrangos ir debesų kompiuterijos optimizavimo paslaugas. Bendrovės būstinė įsikūrusi Norvegijoje, Osle, bet kompanija nuolat plečiasi ir šiuo metu turi daugiau kaip 3 500 darbuotojų beveik 40 valstybių. Bendrovė palaiko glaudžias partnerystes su tokiomis įmonėmis kaip „Microsoft“, „IBM“, „AWS“, „Oracle“, „Google“, „Workplace from Meta“ ir kitomis. „Crayon“ buvo pripažinta patikimiausia „Microsoft“ pasauline partnere dirbtinio intelekto ir mašininio mokymosi srityje bei yra viena iš nedaugelio „Microsoft“ partnerių pasaulyje, turinčių „Azure Expert MSP Managed Services Provider“ sertifikatą. Be to, 2021 m. „Gartner“ jau antrus metus iš eilės pripažino „Crayon“ lyderiu programinės įrangos valdymo paslaugų kategorijoje. Kompanija yra listinguojama Oslo vertybinių akcijų biržoje.

Pranešimą paskelbė: Integrity PR, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-06-30 13:23
ITT, Verslas, ekonomika, finansai
Prisegti failai
pasidalinti
atgal