„Lidl Lietuva“ darbuotojų vaikams – dovanos naujų mokslo metų pradžios proga

Naujų mokslo metų pradžios proga „Lidl Lietuva“ darbuotojų vaikus pasiekė dovanos – mokyklinių prekių rinkiniai. Siekdami ne tik pasveikinti darbuotojų atžalas atėjus Rugsėjo 1-ajai, bet ir padėti tėveliams lengviau paruošti vaikus į mokyklą, šiemet „Lidl Lietuva“ dovanas įteikė daugiau nei 1300 vaikų.

„Lidl Lietuva“ darbuotojų vaikams naujų mokslo metų proga įteikiamos mokyklinės dovanos – jau kurį laiką puoselėjama kasmetinė prekybos tinklo tradicija. Šiemet mokyklinių rinkinių išdalinta rekordiškai daug – virš 1300 vienetų.

„Siekdami padėti tėveliams išleisti vaikus į mokyklą, kiekvienais metais pirkėjams siūlome didelį mokyklinių prekių pasirinkimą, o mūsų darbuotojų vaikams dovanojame svarbiausių mokyklinių prekių rinkinius. Tikimės, kad ši tradicija pasveikinti kolegas ir jų atžalas naujų mokslo metų proga juos ir pradžiugins, ir suteiks dar daugiau motyvacijos kibti į mokslus“, – sako „Lidl Lietuva“ personalo vadovė ir valdybos narė Sandra Savickienė.

Padeda dirbantiems tėvams

„Lidl Lietuva“ personalo vadovės ir valdybos narės teigimu, įmonėje dirbantys tėvai džiaugiasi jiems bei jų šeimų nariams skiriamu dėmesiu. Dovanos darbuotojų vaikams Rugsėjo 1-osios proga yra vienas iš būdų, kuriuo parodoma, kad šeima ir karjera yra suderinami dalykai.

„Stengiamės padėti darbuotojams suderinti tėvystę ir darbą – juk imtis šių abiejų atsakomybių lengviau, kai prie to prisideda atsakingas darbdavys. Pastebime, kad vaikų turintys kandidatai mielai renkasi darbą „Lidl“ prekybos tinklo parduotuvėse, logistikos centre bei centriniame biure. Stengiamės jiems sudaryti kuo patogesnes sąlygas, užtikriname patogų sugrįžimą į darbą po vaiko priežiūros atostogų“, – tęsia S. Savickienė.

Pasak pašnekovės, ypatingas rūpestis dirbančiais tėvais – kiekvieno šiuolaikinio darbdavio pareiga. Į tai, kaip darbdaviai rūpinasi vaikus auginančiais darbuotojais, dėmesį atkreipia ir įvairios darbo sąlygas vertinančios institucijos, pavyzdžiui, pasaulyje gerai žinomas „Top Employer Institute“. Šio instituto suteikiamą prestižinį įvertinimą „Lidl Lietuva“ jau yra pelniusi ketverius metus iš eilės.

Dovanos ir dėmesys ne tik per šventes

Dovanų rinkiniai „Lidl Lietuva“ darbuotojus ir jų šeimas pasiekia ir kitų švenčių proga, pavyzdžiui, per Kalėdas. Nors artėjant didžiosioms metų šventėms įmonėms įprasta rodyti didesnį dėmesį darbuotojams, svarbu nepamiršti jais ir jų šeimos nariais rūpintis visus metus, pažymi S. Savickienė. 

„Dalimi nuolatinių „Lidl Lietuva“ darbuotojams suteikiamų naudų gali naudotis ir jų šeimos nariai. Paskambinę visą parą veikiančia anonimine linija, jie gali gauti psichologines, teisines ir finansines konsultacijas, norintys kolektyvo nariai ir jų vaikai iki 14 metų gali kasmet nemokamai pasiskiepyti nuo gripo, darbuotojams taip pat rudenį dovanojami vitaminų rinkiniai“, – pasakoja S. Savickienė.

„Lidl Lietuva“ dirbantiems tėvams sutaupyti laiko taip pat padeda privatus papildomas sveikatos draudimas, kuris suteikiamas visiems bandomąjį laikotarpį praėjusiems darbuotojams. 

Jų finansinį saugumą padeda užtikrinti „Lidl Lietuva“ siūlomas didžiausias atlyginimas tarp didžiųjų Lietuvos maisto prekybos tinklų. Naujausiais „Rekvizitai.lt“ duomenimis, liepos mėn. vidutinis užmokestis prieš mokesčius „Lidl Lietuva“ siekė 1771,05 eurą ir buvo didžiausias vidutinis atlyginimas tarp maisto produktais prekiaujančių penkių didžiųjų šalies prekybos tinklų.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 64 prekybos tinklo parduotuvės 25-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje ir Kaišiadoryse.

Pranešimą paskelbė: UAB "coagency"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
atgal