Norite sutaupyti? Pradėkite nuo nemokamo debesijos įvertinimo 

IT ir skaitmenizacijos sprendimų bendrovė „Baltic Amadeus“ bendradarbiaudama su „Microsoft“ Lietuvos įmonėms ir organizacijoms suteikia galimybę ribotą laiką nemokamai užsisakyti debesijos įvertinimo paslaugas. Atsižvelgiant į poreikius ir veiklos sritį, galima rinktis iš keturių skirtingų debesijos įvertinimo tipų.  

„Debesijos paslaugų vartojimas nuolat auga, verslo poreikiai didėja. Prognozuojama, kad vien Europoje debesijos paslaugų rinkos vertė iki kitų metų pasieks 560 mlrd. eurų. Nors kai kurie Lietuvos verslai vis dar neskuba migruoti į debesį, jų požiūrį keičia smarkiai išaugusios elektros energijos kainos, dėl kurių nuosavų serverių išlaikymas tampa tikra prabanga. Todėl ieškojome būdo padėti tokiems verslams įvertinti galimą debesijos naudą ir atsiperkamumą“, – sprendimą pasiūlyti nemokamą debesijos įvertinimą paaiškina Robertas Skardžius, „Baltic Amadeus“ Debesijos paslaugų vystymo vadovas. 

Nuo debesijos atbaido ne tik racionalios priežastys 

Skaitmeninių sprendimų perkėlimas į viešąją debesiją suteikia įmonėms ne tik finansinių naudų, bet ir technologinį pranašumą. Pažangūs saugumo sprendimai, didesnis lankstumas, išaugęs darbuotojų produktyvumas, neribotos plėtros galimybės, visada moderni infrastruktūra – tai tik keli privalumai.  

Nepaisant to, dalį Lietuvos verslų nuo viešosios debesijos paslaugų atbaido įvairūs gandai ar tiesiog klaidingi įsitikinimai, pavyzdžiui, kad viešoji debesija nesaugi, perkelti duomenis ar paslaugas yra sudėtinga ir panašiai.  

Atsižvelgiant į Lietuvos verslo poreikius ir problematiškas vietas, „Baltic Amadeus“ ir „Microsoft“ paruošė specialių pasiūlymą – išmėginti keturias skirtingas debesijos sprendimų analizes, padėsiančias įvertinti esamos IT infrastruktūros būklę ir debesijos potencialą verslui. Ribotą laiką, iki spalio pabaigos, debesijos įvertinimu galima pasinaudoti nemokamai.   

„Šios debesijos įvertinimo paslaugos Lietuvoje yra visiškai naujos ir unikalios tuo, kad jos pritaikytos būtent mūsų šalies verslui, organizacijoms. Jomis pasinaudoti labiausiai rekomenduojame stambioms ir vidutinėms įmonėms, kurios iki šiol žiūrėjo į debesiją su atsarga arba svarstė į ją persikelti, tačiau dėl kokių nors priežasčių tai atidėliojo. Geriausia tai, kad jos neturi ko prarasti, kadangi įvertinimus atliekame visiškai nemokamai“, – pabrėžia R. Skardžius.  

Keturi planai – kiekvieno verslo poreikiams 

Lietuvos verslams siūloma pasinaudoti keturiais debesijos įvertinimo planais: 

  1. Aplikacijų ir duomenų bazių modernizavimo įvertinimas. Jis skirtas verslams, kurie vysto vidines aplikacijas ar duomenų bazes ir svarsto perkelti jas į debesiją. Įvertinimas padės parengti migravimo ir modernizavimo prioritetų planą, taip pat sumažinti bendrą nuosavybės kainą (angl. Total Cost of Ownership, TCO) išnaudojant debesijos licencijavimo galimybes. 
  2. Infrastruktūros ir migravimo įvertinimas padės nustatyti, kaip jūsų vietinė IT infrastruktūra galėtų būti perkelta į debesiją. Taip pat jis suteiks vertingų, jūsų verslo poreikiams pritaikytų įžvalgų apie ateities debesijos strategiją, apimančią techninius ir finansinius skaičiavimus (TCO, investicijų pelningumas). 
  3. Duomenų analitikos įvertinimas. Siekiate kuo sklandesnio migravimo proceso? Tuomet duomenų analitikos įvertinimas jūsų įmonei yra privalomas. Jį atlikę gausite praktinių įžvalgų, kaip galite modernizuoti pasenusius IT sprendimus ir perkelti juos į galingą „Azure“ paremtą analitikos platformą. 
  4. Saugumo įvertinimas. Užtikrinti savo duomenų saugumą privalo kiekviena technologijas naudojanti įmonė, nesvarbu, kokia veikla ji užsiima. Šis įvertinimas padės išanalizuoti esamą IT saugumo padėtį jūsų organizacijoje, nustatyti galimus pažeidžiamumus bei pasiūlyti veiksmų planą, kaip tuos pažeidžiamus pašalinti ir taip užtikrinti visapusišką IT sistemų saugumą.

Daugiau nei dvidešimt metų partnerystės su „Microsoft“ 

Siekiant visapusiškai išnaudoti viešąją debesiją, svarbu pasirinkti patikimą, patyrusį ir kvalifikuotą debesijos paslaugų partnerį. „Baltic Amadeus“ turi auksinio „Microsoft“ partnerio statusą, o šiais metais bendrovė įgijo „Gold Cloud Platform“ kompetenciją. Šiuo metu tokias kompetencijas visame pasaulyje turi vos 1 proc. oficialių „Microsoft“ partnerių. „Gold Cloud Platform“ kompetencija įrodo, kad partneris geba kvalifikuotai teikti paslaugas klientams pagal rekomenduojamas gamintojo praktikas. 

„Paprastai kalbant, mes puikiai išmanome, kaip pritaikyti „Microsoft“ produktus pagal konkrečius jūsų verslo poreikius, o mūsų specialistų kompetencijas patvirtina tarptautiniai „Associate“ arba „Expert“ lygio sertifikatai. Be to, reguliariai pristatome naujausius „Microsoft“ pasiūlymus, kad užtikrintume, jog mūsų klientai visuomet žengia koja kojon su technologijų pažanga“, – apibendrina R. Skardžius.  

„Baltic Amadeus“ – unikalius IT sprendimus kurianti ir skaitmenizacijos klausimais konsultuojanti bendrovė siekia užtikrinti geriausią patirtį savo klientams, naudotojams bei darbuotojams. Daugiau nei 250 kvalifikuotų profesionalų kuria naujausiomis technologijomis paremtus daugiakanalės prekybos, mobiliosios bankininkystės, duomenų bei verslo analitikos sprendimus, teikia individualios programinės įrangos kūrimo, IT konsultavimo, informacijos saugumo ir debesijos paslaugas. Per 34 veiklos metus „Baltic Amadeus“ bendrovė yra įgyvendinusi jau daugiau nei 2000 IT sprendimų Šiaurės Europos finansų, energetikos, telekomunikacijų, logistikos ir kitų sektorių įmonėms.  

Pranešimą paskelbė: Fabula ir partneriai, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-09-26 07:53
ITT, Verslas, ekonomika, finansai
Prisegti failai
pasidalinti
atgal