Hiperhidrozė – barjeras, kurį galima peržengti

Itin gausus prakaitavimas, dar kitaip vadinamas hiperhidroze – natūralus procesas, su kuriuo susiduria gausi dalis visuomenės. Daugelis su šia problema susiduriančių žmonių patiria psichologinį diskomfortą, jaučia nepilnavertiškumo jausmą. Dėl šios priežasties žmogus vengia apie šią problemą kalbėti viešai, ieškoti problemos sprendimo būdų, kreiptis į specialistus. Dažniausiai nuo hiperhidrozės kenčiantis žmogus sprendžia šią problemą savais būdais, kurie geriausiu atveju tik šiek tiek sumažina šios patologijos sukeliamus sunkumus, tačiau tikrai jų neišsprendžia. Visgi, šiuolaikinė estetinė medicina pasitelkdama į pagalbą inovatyvias priemones ir procedūras, gali pasiūlyti išties efektyvių ir ilgalaikių šios problemos sprendimo būdų. 

Nenuginčijama injekcijų nauda

Botulino toksino injekcijos – ne tik su raukšlėmis, bet ir su įvairiomis sveikatos problemomis kovojanti procedūra. Botulino toksino injekcijos efektyviai užkerta kelią migreniniams galvos skausmams, raumenų spazmams. Šios injekcijos yra vienas iš veiksmingų metodų, kuris sėkmingai stabdo prakaitavimo procesus. Žinoma, gausų prakaitavimą gali įtakoti labai skirtingi veiksniai, todėl gydymo metodas kiekvienam pacientui nustatomas individualiai. Prieš atliekant botulino injekcijų procedūrą, estetinės medicinos klinikos specialistai paskirs reikiamus tyrimus ir išsiaiškins ar ši procedūra yra tikslinga pacientui, ar reikėtų paieškoti kitų, prakaitavimo problemą sprendžiančių būdų. Jei susiduriate su gausaus prakaitavimo problema, kenčiate migrenos keliamus skausmus ar tiesiog norite atgauti jaunatviškos išvaizdos balansą ir sumažinti pastebimas raukšleles, daugiau informacijos apie botulino injekcijų procedūrą galite rasti čia: https://grozioakademija.lt/paslauga/botulino-toksino-injekcijos/

Hiperhidrozės gydymo keliai

Populiariausia priemonė, kurią naudoja su perteklinio prakaitavimo problema susiduriantys žmonės yra antiperspirantai. Tačiau ši priemonė yra tik pagalbinė, ji padeda sumažinti prakaitavimo procesą, tačiau tikrai neišsprendžia problemos. Dar viena alternatyva – jonoforezės procedūra arba chirurginio gydymo kelias. Visgi, botulino toksino injekcijos nuo prakaitavimo​​​​​​​ yra efektyviausias, sveikatai neigiamos įtakos nesukeliantis metodas. Botulino toksino injekcijos padeda sumažinti prakaitavimo procesus pažastų, delnų, padų srityse. Šios procedūros dėka taip pat išvengsite gausių prakaitavimo procesų kaktos, veido, liemens ir nugaros srityse.  Didžiausias šios procedūros privalumas – itin greitai pastebimas teigimas pokytis. Pasitelkiant į pagalbą botulino toksino injekcijas galėsite išvengti nemalonių situacijų, kuomet visą dieną reikia valyti prakaitą nuo kaktos, kelis kartus persirengti ar nuolat su savimi nešiotis nemalonų kvapą maskuojančias priemones. Jeigu vadovausitės gydytojo pateiktomis rekomendacijomis ir reguliariai kartosite šią procedūrą teigiamas poveikis išliks labai ilgai ir jūsų nevargins nuolat atsinaujinančios perteklinio prakaitavimo problemos. 

Šiuolaikinė estetinė medicina greitai ir efektyviai pasitarnauja ne tik grožio, bet ir geros savijautos labui. Įvairios injekcijos yra nesudėtingos, greitai atliekamos procedūros. Jos nereikalauja ypatingo išankstinio pasiruošimo ar didelių finansinių resursų. Jeigu susiduriate su gausaus prakaitavimo problema, žinoma, galite maskuoti šį trūkumą antiperspirantais, rinktis prakaitavimą minimaliai skatinančius drabužius. Šios priemonės šiek tiek sumažins šį trūkumą, padės išvengti akivaizdžiai pastebimų dėmių, nemalonaus kvapo. Tačiau jeigu norite grąžinti savo gyvenimui kokybę ir iš esmės išspręsti šią problemą – išbandykite botulino injekcijas. Ši procedūra tikrai nepakenks, o greičiausiai net privers susimąstyti, kodėl neišbandėte jos anksčiau?

Pranešimą paskelbė: UAB Market Rats
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-09-26 11:05
Sveikata, grožis
pasidalinti
atgal