Sužinokite viską apie NT industrijos skaitmeninę transformaciją renginyje Kas tas Proptech'as?

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Ketvirtadienis, 2022 m. rugsėjo 29 d.
Renginio pradžia: 16:00
Renginio pabaiga: Ketvirtadienis, 2022 m. rugsėjo 29 d.
Renginio vieta: Rockit Vilnius, Gynėjų g. 14

Jau rugsėjo 29 dieną - ypač svarbus PropTech renginys, kurio negalima praleisti. Iš arti susipažinkite su augančia PropTech ekosistema!

Palaukite, koks renginys? Kas tas Proptech'as?

Jei trumpai, tai PropTech - [angl. Property Technology] yra Nekilnojamojo Turto industrijos inovacijas, skaitmenizaciją ir skaitmeninę transformaciją apibendrinantis terminas.

KODĖL reikia sudalyvauti?

Ekspertai Nekilnojamojo turto rinkai pranašauja amžiaus transformaciją, tad Proptech gali tapti svarbia Lietuvos ir pasaulio ekonomikos dalimi ir paliesti visus, kurie daugiau ar mažiau susiję su NT rinka.

Pagaliau turėsite progą iš arti susipažinti su sparčiai augančia PropTech ekosistema. O tai padaryti padės patys aktyviausi Nekilnojamojo turto rinkos inovatoriai (-ės), patyrę NT rinkos žaidėjai (-os) ir mūsų ypatingas svečias - Dirk Paelinck, Europos Proptech Asociacijos "Proptech House" vadovas.

RENGINIO PROGRAMA

16:00 - Dalyvių ir programos pristatymas. "Kuo svarbus šis renginys ir kodėl Rockit jungiasi prie PropTech ekosistemos įgalintojų" - Rockit vadovė Lina Žemaitytė - Kirkman 

16:05 Sveikinimo žodis. Vilniaus miesto mero pavaduotojas Tomas Gulbinas

16:15 - Dirk Paelinck, Europos Proptech Asociacijos "Proptech House" vadovas. Pranešimas -"Europos Proptech ekosistema ir jos augimo tendencijos"

Pranešėjas supažindins kuo Europos Sąjungos Žaliasis kursas, Tvarios Plėtros Tikslai (ESG) siejasi su Proptech, kaip keičiasi investicinė aplinka ir kokias naujas iniciatyvas Europos Sąjunga ruošia Proptech ekosistemos plėtrai.

17:00 - Martinas Brazauskas, Asociacijos Proptech Lietuva bendraįkūrėjas ir vadovas, dviejų Proptech startuolių įkūrėjas. Pranešimas - "Kas Tas Proptech'as".

Pranešimas iš arti supažindins auditoriją su PropTech industrija ir pabandys atsakyti į klausimus kaip keisis Nekilnojamojo Turto rinka per artimiausius 20 metų, kaip tam pasiruošti ir kokie išbandymai bei galimybės už to slypi. Kaip Lietuvai tapti pasauliniu Proptech inovacijų centru ir dirbtinio intelekto NT rinkoje lydere.

17:30 - Panelinė diskusija "Kaip galime prisidėti prie spartaus PropTech ekosistemos Lietuvoje augimo?"

Dalyvauja:

Viktorija Čijunskytė - startuolio Profitus įkūrėja ir asociacijos valdybos narė, Citus bendraįkūrėja. [Diskusijos moderatorė]

Kęstutis Sasnauskas - Eastnine generalinis direktorius, PropTech Innovation Camp vienas iš iniciatorių ir rėmėjų.

Domas Dargis - "EIKA" Generalinis direktorius, PropTech LT grupės narys.

Roberta Rudokienė - Startup Lithuania vadovė

18:10 - 19:30 Dūzgės

KAM turėtų būti įdomu?

Kviečiame visus, kas nori sužinoti kaip keisis NT rinka per artimiausius 10-20 metų, norinčius būti šių pokyčių kūrėjais ir / arba susipažinti ir prisijungti prie progresyvios PropTech bendruomenės.

⏳ Renginio trukmė - 2 val. + Dūzgės

Pranešimą paskelbė: Asociacija Proptech Lietuva
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-09-27 09:04
NT, statyba, ITT
Renginio pradžia
2022-09-29, ketvirtadienis16:00
Renginio pabaiga
2022-09-29
Renginio vieta
Rockit Vilnius, Gynėjų g. 14
pasidalinti
atgal