Seimo Pirmininkė: „Lietuvos policijos pareigūnų šūkis tapo neatsiejama jų gyvenimo dalimi“

2022 m. spalio 2 d. pranešimas žiniasklaidai (daugiau naujienų)

 

Seimo Pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen Seimo ir savo vardu sveikina policijos darbuotojus profesinės šventės – Angelų sargų dienos – proga.

„Per vos daugiau nei tris dešimtmečius Lietuvos policijos pareigūnai pasiekė puikių rezultatų – visuomenė pasitiki policija, ir tai kiekvieno pareigūno nuopelnas. Policijos šūkis „Ginti. Saugoti. Padėti“ tapo neatsiejama jų gyvenimo dalimi, ir tai gali pajusti kiekvienas, kam tenka bendrauti su policijos pareigūnu. Bendrai organizacija yra labai profesionali – tai nuolat pabrėžia partneriai iš kitų šalių, kuriems tenka dirbti su mūsų pareigūnais. Neretai Lietuvos policija pristatoma kaip pavyzdys.

Pastaruoju metu policijai, kaip ir kitiems Lietuvos pareigūnams, tenka daug papildomų užduočių. Jie talkina pasieniečiams, padeda vykdyti įvairias Nepaprastosios padėties įstatymo įgyvendinimo priemones, teikia įvairiapusę pagalbą Ukrainai.

Dėkoju už tarnybą Lietuvai. Ypač norėtųsi padėkoti reikliems, principingiems, iniciatyviems pareigūnams ir darbuotojams. Su Lietuvos policijos diena! Linkiu geros sveikatos ir sėkmės atsakingoje tarnyboje!“ – sako V. Čmilytė-Nielsen.

Pranešimą paskelbė: Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-10-02 06:00
Politika, Kiti pranešimai
pasidalinti
atgal