Premium klasės baldų salono konceptą sostinės Ukmergės g. keičia į įprastą: įvertino verslo stiprybes

Jau du dešimtmečius jaukius namus kuriantis didžiausias baldų salonų tinklas Lietuvoje „Gintaro baldai“ rūpinasi ir atidžiai seka savo klientų poreikius. Todėl, atsižvelgdamas į juos, keičia parduotuvės, esančios Vilniuje, Ukmergės gatvėje, konceptą. Nuo šiol šis salonas bus nebe premium klasės, o įprastas, su dar didesniu baldų asortimentu, kuris taps aktualesnis visiems bendrovės klientams. Toks sprendimas, įmonės Rinkodaros vadovės Kristinos Mažulės teigimu, priimtas įvertinus verslo stiprybes – konkurencingos kainos ir greito pristatymo pasiūlymus pirkėjams.   

Premium klasės „Gintaro baldų“ salonas sostinėje, Ukmergės gatvėje, duris atvėrė 2021-ųjų lapkritį. Išbandžiusi tokį jo konceptą, pastarąjį bendrovė nusprendė keisti, kadangi pastebėjo – įmonės stipriosios pusės yra kitos.

Todėl, sako K. Mažulė, salonas nuo šiol bus įprasto modelio – parduotuvės iškaba jau pakeista į tradicinį įmonės prekės ženklą, o likusieji atnaujinimai suplanuoti baigti per spalio mėnesį.

„Šiemet minime 20-ąjį veiklos jubiliejų. Per šį solidų darbo laikotarpį pelnėme klientų pasitikėjimą, turime gausų pirkėjų skaičių, tarp perkančiųjų baldus esame labai gerai žinomi. Tyrimas parodė, jog įsitvirtinome baldų pardavėjų TOP trejetuke. Savo klientus per dvidešimtmetį pažinome gerai, tačiau, norėdami pasiūlyti premium asortimentą, turėjome ieškoti ne tik naujų tiekėjų, bet ir pirkėjų, kuriems šios prekės būtų aktualios. Tai buvo iššūkis ir kartu eksperimentas. Įvertinę jo rezultatus, galų gale nusprendėme idėjos atsisakyti, ir toliau savo klientas siūlyti tai, ką galime geriausio – patrauklią kainą ir dažniausiai greitą pristatymo terminą“, – kalba K. Mažulė.

Jos teigimu, išbandytas premium konceptas išties leido įsivertinti bendrovės stiprybes. Anot K. Mažulės, vienu pagrindiniu baldus perkančių klientų pasirinkimu įmonė tapo dėl konkurencingos kainos ir galimybės greitai turėti gaminius namuose. Tačiau šioms bendrovės siūlomoms naudoms premium konceptas iškėlė išbandymų.

„Platus baldų asortimentas, įperkamas daugeliui. Tuo mes didžiuojamės jau daugybę metų. Taip pat populiariausius baldų modelius turime sandėlyje, todėl juos galime atvežti į namus išties sparčiai. Tai užtikrinti premium klientams tapo iššūkiu. Todėl susitelkėme tam, ką galime geriausio“, – pažymi K. Mažulė.

Paklausta, ar bendrovė planuoja kitus koncepto pokyčius, įmonės atstovė tikina – jų planuose šiuo metu nenumatyta. Pasak K. Mažulės, dabar visas dėmesys skiriamas nuolatiniam asortimento pildymui naujovėmis.

„Šį rudenį atsivešime naujas kolekcijas iš Italijos, kuriuos alsuoja prabanga, tačiau siūlomos už mūsų klientui priimtiną kainą. Tuo metu sostinės Ukmergės gatvės salone tebevyksta ekspozicijos atnaujinimo darbai ir dabar čia baldų įvairovė bus gausesnė. Po ją pasižvalgyti kviečiami visi, kurie nori namus įsirengti kokybiškai, tačiau tam turėti dar didesnę finansinę laisvę“, – reziumuoja K. Mažulė.

Pranešimą paskelbė: UAB „INK agency“
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2022-09-30 17:16
Prekyba, NT, statyba
Prisegti failai
pasidalinti
atgal