„ACC Distribution“ atsinaujino: pakeitė prekės ženklą, rinkai žada dar daugiau ekspertinių paslaugų

Įgyvendinant ambicingą veiklos strategiją didmeninės elektronikos įrenginių prekybos bendrovė „ACC Distribution“, priklausanti „ACME Grupei“, atnaujino prekės ženklą bei vizualinį identitetą. Pokyčiais siekiama stiprinti sinergiją su globaliais prekių ženklais, inovacijų kryptimis bei plėsti pasaulinių prekių ženklų vartus į Baltijos šalių rinkas.

Viena didžiausių technologijų platintojų Baltijos šalyse „ACC Distribution“ jau ne vienerius metus lyderiauja įvesdama į rinką perspektyviausius elektronikos įrenginių prekės ženklus ir užtikrindama nuoseklų ir trumpiausią technologinių prekės ženklų diegimo kelią: nuo regioninės rinkos, kanalų išmanymo, rinkodaros paslaugų iki sklandžios logistikos grandinės, finansinių sprendimų.

„Per daugiau nei 20 metų, intensyviai dirbdami su tarptautiniais partneriais ir Baltijos šalių klientais, sukaupėme itin didelę patirtį, todėl įmonę drąsiai galime vadinti pasaulinių prekių ženklų vartais į regioninę rinką. Sieksime tą daryti su dar didesniu užsidegimu, kad Baltijos šalių vartotojams galėtume pasiūlyti ne tik naujausias technologijas, bet ir globalias tendencijas, o atstovaujamiems prekių ženklams – naujas galimybes ir vertingas įžvalgas apie vietinę rinką“, – komentuoja „ACC Distribution“ vadovas Žymantas Baušys.

Naujas vizualinis identitetas

Įgyvendinant pokyčius buvo iš esmės atnaujinta įmonės įvaizdžio strategija, apimanti ir vizualinį įmonės identitetą bei nuo 2011 m. naudotą prekės ženklą. Naujasis logotipas įkūnija modernaus ir patikimo prekės ženklo charakterį.

„Naujas logotipas atspindi idėją, kad mūsų komanda ir įmonė yra greičiausias kelias naujoms galimybėms mūsų partneriams ir klientams. „ACC Distribution“ – tai vartai į technologijų ateitį, kurie atrenka ir suranda naujausius sprendimus, atitinkančius rinkos poreikius, klientų bei tiekėjų lūkesčius“, – sako Ž. Baušys.

Naujam įmonės logotipui parinkti ACC raides atitinkantys arkų simboliai, kurie suformuoja portalo formą, tokiu būdu perteikiant dėmesio fokusavimą į ateitį. Logotipui pasirinkta mėlyna spalva atspindi dinamišką įmonės veiklą.

„Tikime, kad naujasis „ACC Distribution“ įvaizdis įprasmina ir leidžia atskleisti pagrindines mūsų įmonės vertybes bei stiprybes – atsakomybę, pasitikėjimą ir platų požiūrį bei atsinaujinimą“, – teigia Ž. Baušys.

Pasak „ACC Distribution“ vadovo, poreikį atsinaujinti paskatino 2019 m. įvykęs įmonių „ACME Europe“ ir „ACC Distribution“ susijungimas bei rinkoje vykstantys pokyčiai.

„Jau tuo metu kilo minčių, kad senasis įvaizdis nebeatskleidžia „ACC Distribution“, tačiau nusprendėme neskubinti norimų pokyčių. Po kelerių metų išsikėlus ambicingą strategiją 2022–2024 metams supratome, kad atėjo tinkamas laikas. Juo labiau, kad verslo klientų poreikis pirmiesiems sužinoti apie naujausias technologines tendencijas, o atstovaujamiems gamintojams – skleisti žinias apie regionines rinkas tik stiprėja“, – pabrėžia Ž. Baušys.

Atnaujinant vizualinį identitetą daug dėmesio skirta išsigryninti „ACC Distribution“ stiprybes bei kuriamą vertę partneriams ir klientams, į procesą buvo įtraukti ir įmonės darbuotojai.

„Tai nėra vien internetinės svetainės ar biuro iškabos atnaujinimas. Siekėme suformuoti naują veiklos ir komunikacijos strategiją, kuri apimtų ir naujus socialinius projektus, periodišką rinkos tyrimų analizę bei rezultatų pateikimą, darbuotojų edukaciją bei jų asmeninį ekspertiškumo tobulinimą. Nuosekliai siekiame, kad įmonė būtų elektronikos įrenginių rinkos eksperte, diktuojanti tendencijas ir siūlanti tik geriausias ir moderniausias pasaulio technologijas, galinti ne tik pasidalinti, bet ir padėti kurti naujas verslo sėkmės istorijas“, – vardija Ž. Baušys.

Pasak jo, „ACC Distribution“ teigiamus pokyčius pajus ir įmonės partneriai bei klientai. Įmonė yra pasiruošusi dalintis sukauptomis žiniomis įvairiomis komunikacijos priemonėmis, taip pat toliau tobulėti gerinant klientų bei partnerių patirtį.

Įgyvendinti vizualinio identiteto ir komunikacijos strategijos pokyčius įmonei padėjo strateginių konsultantų biuras „Synthesis Consulting Group“.

„ACME Grupės“ bendrovė „ACC Distribution“ atstovauja daugiau nei 200 informacinių technologijų, kompiuterinės technikos, programinės įrangos, garso, vaizdo, kompiuterinių žaidimų, elektroninio mobilumo bei buitinės technikos tiekėjų ir prekinių ženklų, tarp kurių tokie vardai kaip „Dell“, „Lenovo“, „Xiaomi“, „Asus“, „Acer“, „Microsoft“, „OnePlus“, „LG“, „Samsung“, „Trina Solar“ ir kiti. „ACC Distribution“ grupę sudaro 7 bendrovės Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Bendrovė yra sukūrusi per 200 darbo vietų.

Pranešimą paskelbė: UAB „ACME Valda“
2022-10-04 09:36
Prekyba, ITT