„McDonald‘s“ sugrįžo į Šiaulius su daugiau naujovių lankytojams

Laukimas baigėsi – „McDonald's“ Šiauliuose persikėlė į Tilžės g. 19, kur atidarytas naujas didesnis restoranas, lankytojams siūlantis dar daugiau modernių skaitmeninių maisto užsakymo ir apmokėjimo sprendimų.

Į naująjį 405 kvadratinių metrų ploto restoraną Šiauliuose investuota daugiau nei 1 mln. eurų siekiant užtikrinti geriausią patirtį „McDonald‘s“ lankytojams pasitelkiant savitarnos kioskus, aptarnavimą prie staliukų, „McCafe“, „McDrive“, „McDelivery“ bei galimybę maistą užsakyti ir apmokėti per „McDonald‘s“ programėlę. Restorane dirbs 54 darbuotojai.

„Mūsų lankytojai iškart įsitikins, kad naujojo „McDonald‘s“ atidarymo vertėjo laukti. Visuomet siekiame viršyti lūkesčius – norime nuolat stebinti savo lankytojus inovacijomis ir suteikti jiems įsimintinų patirčių bei įspūdžių“, – teigia „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimir Janevski. 

Šiauliuose atidaryto restorano eksterjeras unikalus – tai pirmasis tokio dizaino restoranas Baltijos šalyse. Be to, pastatas atitinka A++ energetinę klasę – ant stogo įrengtos saulės baterijos. Restorane taip pat veikia „McCafe“ ir kiekvieną dieną visą parą veikiantis „McDrive“ su skaitmeniniais meniu ekranais ir novatoriška „Side by Side“ sistema, kuri užtikrina, kad maisto vienu metu gali užsisakyti dviejų lygiagrečiai stovinčių automobilių ekipažai. Šiame restorane taip pat veikia ir „McDelivery“.  

Lankytojai taip pat gali užsisakyti ir apmokėti užsakymą per „McDonald‘s“ programėlę ir atsiimti savo užsakymą prie staliuko restorane, „McDrive“, specialioje „Sustok ir užsisakyk“ zonoje šalia restorano ar prie prekystalio.

„McDonald‘s“ greito aptarnavimo restoranų tinklas Lietuvoje taip pat veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei Marijampolėje. Šiuo metu Lietuvoje veikia 17 restoranų bei 9 „McCafe“.

Apie „Premier Capital“

„Premier Capital plc“ yra licencijuota „McDonald‘s“ prekės ženklo plėtotoja Estijoje, Graikijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Maltoje ir Rumunijoje. Šiuo metu „Premier Capital“ valdo 170 restoranų, įskaitant „McDrive“ ir „McCafe“ paslaugas teikiančias vietas, o 9 000 šiuose restoranuose dirbantys darbuotojai kasmet aptarnauja daugiau nei 150 mln. lankytojų.

„Premier Capital plc“ priklauso „Hili Ventures“ bendrovių grupei, kuri įvairiose rinkose bendradarbiauja su „McDonald‘s“ ir „Apple“ prekių ženklais, taip pat veikia logistikos, jūrų pramonės ir inžinerijos, nekilnojamojo turto, technologijų, apgyvendinimo paslaugų, naftos bei dujų ir nuomos srityse. Grupė veikia 11 šalių Vidurio ir Rytų Europoje bei Šiaurės Afrikoje, jos komandą sudaro 10 000 žmonių. „Hili Ventures“ didžiuojasi bendradarbiaudama su tokiais partneriais kaip „Cisco”, CMA CGM, „Diebold Nixdorf“, „Gemalto“, „Hoffmann“, IBM, „Konecranes“, „Lenovo“, „Microsoft“, NCR, „Terberg“ ir daugybe kitų pasaulinių prekės ženklų.

Pranešimą paskelbė: Fabula ir partneriai, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
atgal