Lietuvos edukologijos universitete augalų paroda „Augalų labirintai 2013“

LEU augalų paroda „Augalų labirintai 2013“

   Žaliasis Lietuvos edukologijos universitetas kviečia rugsėjo 27–29 dienomis visus atvykti į Lietuvos edukologijos universiteto Gamtos, matematikos ir technologijų fakultetą. Jame vyks jau penktoji augalų kolekcininkų paroda „Augalų labirintai“, kuri kasmet suburia Lietuvos orchidėjininkų draugijos narius ir daugiau nei 100 augalų kolekcininkų iš įvairių Lietuvos miestų.

Penktadienį 11:30, 12:30, 14:00 val., šeštadienį 14:00 val. ir sekmadienį 13:00, 15:00 val. vyks paskaitos, ekskursijos po drėgnąsias atogrąžų džiungles ir savanas, pokalbiai su garsiais kolekcininkais, startuos ikimokyklinio ugdymo įstaigų projektas ,,Žalieji stebuklai”, bus eksponuojami įvairiausi kambariniai augalai ir kiti žalieji sutvėrimai, bus pristatomos ir individualios augintojų kolekcijos ir sukurtos gėlių kompozicijos.  

Kviečiame parodoje dalyvauti mokyklas ir kitas ugdymo įstaigas ir pademonstruoti, kokius augalus vaikai (mokytojai) augina ant palangių mokykloje ir namuose. Fantazuokime ir stebinkime save bei vieni kitus! Gal taip sugrįšime į gamtą ir būsime kartu su augalais. 

 Parodos organizatoriai laukia norinčių dalyvauti, bendradarbiauti, savanoriauti,  lankytis parodoje, paklysti „Augalų labirintuose“! Jei norite su mumis susisiekti, parašykite laišką el. paštais augalulabirintai@gmail.com arba oranzerija@leu.lt.

Paroda atvira visiems. Kurkime parodą kartu!

Pranešimą paskelbė: Lietuvos edukologijos universitetas
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2013-09-26 11:38
Švietimas ir mokslas, Gamta, aplinkosauga
pasidalinti
atgal