Kainoraštis

„BNS Spaudos centre“ taikomos skirtingos kainos platinantiems pranešimus tik savo organizacijos vardu ir savo organizacijos bei trečiųjų šalių vardu. Žemiau pateikiami abu kainoraščiai.

• Kainos nurodytos Eur be PVM
  • Įkainiai numatyti už prieigos prie BNS Spaudos centro suteikimą, nustatant atitinkamą pranešimų spaudai limitą. Apmokėjimas – išankstinis.
  • Limitų galiojimo laikas: 1 pranešimo – 1 mėnuo, 5 ir daugiau pranešimų - 1 metai. Per numatytą laikotarpį neišnaudojus išsipirkto pranešimų limito, sumokėtas mokestis negrąžinamas ir į kitą laikotarpį neperkeliamas.
Publikuoti savo organizacijos pranešimus

Šis „BNS Spaudos centro“ kainoraštis galioja organizacijoms, neužsiimančioms viešųjų ryšių ir panašia trečiųjų šalių pranešimų spaudai platinimą apimančia veikla. Kainoraštyje yra numatyti įkainiai už teisę organizacijos atstovams viešai skelbti būtent tos organizacijos pranešimus spaudai. Teisė platinti trečiųjų šalių pranešimus šiame kainoraštyje nenumatyta.

1 pranešimas 5 pranešimai 10 pranešimų 25 pranešimai 50 pranešimų 100+ pranešimų
Tik Lietuvoje 25 100 160 300 500 750
Su publikavimu Latvijos ir Estijos BNS naujienų bazėse 40 175 300 500 750 1000

Publikuoti savo organizacijos ir trečiųjų šalių pranešimus

Šis „BNS Spaudos centro“ kainoraštis galioja viešųjų ryšių ir panašia trečiųjų šalių pranešimų spaudai platinimo veikla užsiimančioms bendrovėms.

1 pranešimas 5 pranešimai 10 pranešimų 25 pranešimai 50 pranešimų 100 pranešimų 150 pranešimų 200 pranešimų
Tik Lietuvoje 25 115 180 425 750 1300 1725 2000
Su publikavimu Latvijos ir Estijos BNS naujienų bazėse 40 175 300 625 1000 1700 2250 2600