VI tarptautinis Baltarusijos tyrinėtojų kongresas

Renginio tipas: VI tarptautinis Baltarusijos tyrinėtojų kongresas
Renginio data: 2016-10-08, Šeštadienis
Renginio pradžia: 10:00
Renginio vieta: VDU mažoji salė, S. Daukanto 28, Kaunas

Kviečiame į VI tarptautinio Baltarusijos tyrinėtojų kongreso organizuojamą sekciją skirtą Baltarusijos saugumui – „Baltarusijos saugumas: iššūkiai ar atsakas”, vyksiančią spalio 8 d. Vytauto Didžiojo universiteto mažojoje salėje (S. Daukanto g. 28) 10-18.30 val. Sekcijoje organizuojami trys teminiai blokai:

„Hibridinis karas: iššūkiai regione” skirtas hibridinėms grėsmėms Rytų Europoje ir patirčiai reaguojant į jas;

„Baltarusija tarp Europos Sąjungos ir Rusijos: ar įmanoma išlaikyti pusiausvyrą“, kuriame ekspertai ir politikos formuotojai pristatys ir apsvarstys Baltarusijos santykius su dviem didžiosiomis kaimynėmis ilgalaikėje perspektyvoje;

„Baltarusijos karinis industrinis kompleksas: padėtis ir perspektyvos“, kurio metu bus svarstomos Baltarusijos karinio industrinio komplekso problemos.

Sekcijoje drauge dirbs ekspertai iš Baltarusijos, Ukrainos, Lenkijos ir Vokietijos.

Detalesnę programą rasite čia: http://icbs.palityka.org/wp-content/uploads/2016/09/1.2_security_AMrev.pdf

Su viso kongreso programa galite susipažinti čia: http://icbs.palityka.org/lt/news-lt/skelbiame-vi-ojo-tarptautinio-baltarusijos-tyrinetoju-kongreso-programa-spalio-7-9-d-kaunas/

Pranešimą paskelbė: Institutas Politinė Sfera
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2016-10-05 08:40
Savivalda, regionai, Krašto apsauga, saugumas
pasidalinti
atgal