Diskusija su valdžios atstovais „Profesinė reabilitacija – kelias į sėkmingą įsidarbinimą“

Renginio tipas: Apskrito stalo diskusija „Profesinė reabilitacija – kelias į sėkmingą įsidarbinimą“
Renginio data: Ketvirtadienis, 2017 m. lapkričio 30 d.
Renginio pradžia: 10:00
Renginio pabaiga: Ketvirtadienis, 2017 m. lapkričio 30 d.
Renginio vieta: VšĮ Valakupių reabilitacijos centras, Vaidilutės g. 69, Vilnius

VšĮ Valakupių reabilitacijos centras kartu su Neįgaliųjų reikalų departamentu prie Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos 2017-11-30 (ketvirtadienį) organizuoja apskrito stalo diskusiją „Profesinė reabilitacija – kelias į sėkmingą įsidarbinimą“. Renginys skirtas paminėti Tarptautinę neįgaliųjų žmonių dieną bei pabrėžti neįgaliųjų, baigusių profesinės reabilitacijos programas, integracijos į darbo rinką svarbą.

Apskrito stalo tikslas – diskusijos metu aptarti asmenų, baigusių profesinės reabilitacijos programas įsidarbinimo galimybių didinimą bei iškelti pagrindinius neįgalaus jaunimo baigusio profesinės reabilitacijos programas įdarbinimo galimybių klausimus. Apskrito stalo metu bus pristatytos ir profesinės reabilitacijos dalyvių sėkmės istorijos bei jų patirtis ir pasiekimai.

Apskrito stalo diskusijoje dalyvaus: Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis, Lietuvos Respublikos Vyriausybės, Lietuvos Respublikos Seimo, Lietuvos darbo biržos prie Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, profesinės reabilitacijos paslaugas teikiančių įstaigų, neįgaliuosius atstovaujančių nevyriausybinių organizacijų, socialinių įmonių, darbdavių ir kitų suinteresuotų organizacijų atstovai.

Informacija apie įvykusią diskusiją turi būti paviešinta televizijoje ir spaudoje. Susidomėjusius minėta diskusijos tema ir norinčius atvykti į renginį, prašome susisiekti el. paštu marija.markina@reabilitacija.lt arba tel. +370 672 01520

Pranešimą paskelbė: VšĮ Valakupių reabilitacijos centras
2017-11-23 19:38