LEU vyks akademiko Jurgio Brėdikio knygos „Kitokiu žvilgsniu“ sutiktuvės

2015 m. balandžio 15 d. 14 val. Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) A8 auditorijoje (Studentų g. 39) vyks akademiko Jurgio Brėdikio knygos „Kitokiu žvilgsniu“ sutiktuvės.

Dalyvaus LEU rektorius akademikas A. Gaižutis, Lietuvos olimpinės akademijos prezidentas A. Poviliūnas, LEU senato pirmininkas A. Vilkas, Lietuvos sveikos gyvensenos ir natūralios medicinos rūmų prezidentas A. Raslanas ir kiti.

Autorius, pasiremdamas kvantinės fizikos, holografijos virpesių-rezonanso dėsniais ir kitais mokslo atradimais, knygoje kitokiu žvilgsniu populiariai kalba apie tai, kas domina kiekvieną: apie žmogų kaip Visatos dalį, apie žmogaus subtiliąsias energijas ir jų informacinę komunikaciją nuo ląstelės DNR iki globalaus lygmens, apie sąsajas su Visatos informaciniu-energiniu lauku, nesuprantamus, tačiau egzistuojančius reiškinius, apie visuotinę nelygybę ir matricas, kurios valdo mus, apie meilės ir gėrio dėsnius, proto ir širdies energijų darną, dvasingumą ir tikėjimą, apie holistinį gydymą, apimantį fizines, mentalines, emocines, dvasines sferas ir vidines nepaprastas savigydos galias.

Maloniai kviečiame dalyvauti!

Pranešimą paskelbė: Lietuvos edukologijos universitetas
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2015-04-08 14:31
Švietimas ir mokslas, Kultūra
pasidalinti
atgal