Seime bus diskutuojama apie Lietuvos ir kaimyninių šalių mokestinę aplinką

2018 m. gegužės 14 d. pranešimas žiniasklaidai

 

Gegužės 18 d., penktadienį, 9 val. Konferencijų salėje (Seimo III r.) vyks Seimo Ekonomikos komiteto kartu su Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacija organizuojama tarptautinė konferencija „Lietuvos ir kaimyninių šalių mokestinė aplinka ir geriausia verslo forma“.

Švęsdami Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šimtmetį ir profesinę šventę – Buhalterio dieną – organizatoriai kvies diskutuoti apie Lietuvos ekonomikos ateitį, kvies į valstybės ateities kūrimą pažvelgti per geriausių mokestinių praktikų taikymo ir vystymo prizmę.

Renginyje bus siekiama atskleisti Lietuvos, kaip verslo vykdymui palankios šalies, stipriąsias puses ir supažindinti su kaimyninių šalių mokestinių sistemų privalumais ir trūkumais. Pranešimus skaitys ekspertai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos ir Norvegijos. Jie plačiau papasakos ir apie geriausias verslo formas, kurių vykdymas, jų nuomone, yra efektyviausias, kai metinės pajamos neviršija 80 tūkst. eurų. Išklausę pranešimus dalyviai bus kviečiami diskutuoti ir išrinkti verslui patraukliausią šalį.

Programa.

Konferencija bus tiesiogiai transliuojama internetu ir televizijos programa „Seimas – tiesiogiai“, taip pat Seimo „YouTube“ paskyroje.

 

 

 

Daugiau informacijos:

Ekonomikos komiteto biuro vedėja

Rima Petkūnienė

Tel. (8 5) 239 6759, mob. 8 698 42 692

El. p. rima.petkuniene@lrs.lt

Pranešimą paskelbė: Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2018-05-14 15:41
Politika, Verslas, ekonomika, finansai
Renginio pradžia
2018-05-18, penktadienis09:00
Renginio pabaiga
2018-05-18
Renginio vieta
Konferencijų salė, Seimo III rūmai
pasidalinti
atgal