Paskelbti inovatyviausių biurų kūrėjai

Sausio 24 d. konkurso „Misija – biuras. Rytdiena šiandien“ pirmosios vietos nugalėtoja paskelbta interjero dizaino ir architektūros studija IDAS (Vaida Kandratavičiūtė, Kristina Balaišytė, Kristina Vadoklė), antrąją vietą užėmė studija „DVI Design“ (Radvilė Tirevičiūtė ir Laura Dabravalskytė), trečioji vieta atiteko architektei Tomai Znatavičiūtei. Portalo „Structum“ skaitytojų simpatijas pelnė dizainerė Evelina Moskaliovaitė.

Geras biuras turi kvepėti sveikata ir pinigais

Kaip konkurso dalyvių finalinio renginio metu juokavo bendrovės „Structum projektai“ vadovė Ignė Dutova, geras biuras turi kvepėti sveikata ir pinigais.

Darbuotojo produktyvumas ir motyvacija jau seniai nepriklauso tik nuo gero darbo užmokesčio. Todėl biuruose įrengiamos sporto salės, kavinės, darbuotojai kviečiami į darbą atsivesti augintinius...

Reaguodama į vyraujančias tendencijas žurnalo „Structum“ redakcija organizavo konkursą „Misija – biuras. Rytdiena šiandien“, kurio pagrindinis tikslas buvo skatinti architektūros, interjero dizaino profesionalų ir biurų vystytojų dialogą, suteikti galimybę prisidėti kuriant unikalų šalies veidą, atspindėti pokyčius.

Konkurso forma suteikti kūrėjams platformą, kurioje buvo įvertinti jų projektai, sukurti integruojant partnerių pasiūlytus produktus ir technologijas bei taip sulaukiant autoritetingos komisijos grįžtamojo ryšio ir įvertinimo. Geriausi darbai ateityje gali būti įgyvendinti.

Tikslas – rytojaus biuras

Konkurso dalyviai siekė sukurti pritaikomų, modernių, jaukių ir funkcionalių biurų projektus, atitinkančius naujausius biurams taikomus standartus. Taigi – sukurti biurą, kuris modernus būtų ne tik šiandien, bet ir rytoj.

Konkurse dalyvavo 40 komandų, taip pat prisijungė ir jaunieji interjero dizaineriai – Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos studentai. Dalyviai kūrė biurų interjerą verslo centrui „3 burės“.

Komisijos nariai išdavė, kad darbus vertino pagal tokius kriterijus, kaip: išmanumas, inovatyvumas, įgyvendinamumas, funkcionalumas, ergonomiškumas, estetiškumas, universalus dizainas, koncepcijos išskirtinumas ir jos realizavimas.

Laimėtojus rinko portalo „Structum“ skaitytojai ir komisijos nariai. Komisiją sudarė: verslo centro „3 burės“ direktorė RŪTA NARUTAVIČĖ, architektas, „Studijos lapė“ vadovas TOMAS LAPĖ, architektas, architektūros studijos „Plazma“ vadovas RYTIS MIKULIONIS, psichologė dr. LORETA BUKŠNYTĖ-MARMIENĖ, UAB „Conresta“ generalinis direktorius LUKAS LAUKAITIS, architektas, bendros Lietuvos ir Austrijos bendrovė „Archihalė“ direktorius ALVYDAS ŠEIBOKAS, „Implmnt architects“ architektas, Vilniaus dailės akademijos Architektūros katedros dėstytojas AURIMAS SYRUSAS.

Laimėtojai buvo apdovanoti verslo centre „3 burės“.

Pranešimą paskelbė: UAB "Structum projektai"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2019-01-25 16:12
Kiti pranešimai
pasidalinti
atgal