Startavusi finansinių paslaugų palyginimo platforma per pirmą mėnesį sulaukė daugiau nei 35tūkst. lankytojų

Kovo mėnesio pirmosiomis dienomis startavo nauja kreditų palyginimo platforma www.kreditus.eu/lt/. Projektas siūlantis finansinių paslaugų ir paskolų palyginimą 14-oje Europos valstybių, įskaitant ir Lietuvą.

Šiandien rinkoje esant daugybei paskolas teikiančių įmonių, darosi vis sudėtingiau surasti tinkamą pasiūlymą ir tai atima išties daug laiko. Naujos paslaugų palyginimo platformos kūrėjai vieningai sutinka, kad skolintis reikia atsakingai, įvertinant visus rinkoje esančius pasiūlymus.

Kreditų palyginimo platforma gali ženkliai palengvinti finansinių paslaugų ar paskolos internetu paieškas. Projekto sumanytojai tikisi, kad šioje svetainėje apsilankę vartotojai, suras geriausius, individualius kiekvieno poreikius atitinkančius paskolų pasiūlymus.

Naujai pasirodžiusio projekto komanda kiekvienoje šalyje nuolatos stebi kreditų rinką ir svetainės lankytojams pateikia visą svarbiausią informaciją apie vykdomas akcijas, palūkanų dydžius, maksimalias suteikiamų paskolų sumas bei terminus. Tokiu būdu, norintieji gautą paskolą ne tik sutaupo savo laiką, tačiau ir yra užtikrinti, kad renkasi optimaliausią paskolos, kredito ar kitų finansinių paslaugų variantą, kuris atitinka jų poreikius bei galimybes.

Tiesioginės konsultacijas klientams nėra suteikiamos, tačiau kiekvienas čia lengvai ras daugybę naudingos informacijos apie greituosius kreditus, paskolas internetu bei naudingų finansinių patarimų. Šios paslaugos pagalba, šiuolaikinis žmogus, kuriam prireikia pinigų, jau nebėra priverstas eiti į banką ir gaišti savo laiką, o pasinaudodamas svetainėje profesionalų surinkta informacija, gali lengvai ir greitai pasinaudoti finansinėmis paslaugomis.

Šiandien kreditus.eu teikia finansinių paslaugų palyginimo paslaugas net 14-oje Europos šalių:

• Ispanijoje;
  • Ukrainoje;
  • Rusijoje;
  • Rumunijoje;
  • Lenkijoje;
  • Lietuvoje;
  • Latvijoje;
  • Estijoje;
  • Gruzijoje;
  • Suomijoje;
  • Danijoje;
  • Čekijoje;
  • Baltarusijoje;
  • Jungtinėje Karalystėje.

Platformos kūrėjų siekis, ilgainiui teikti tokias paslaugas visoje Europoje.

Pirmasis mėnuo buvo sėkmingas

Stebėsenos duomenimis, jau per pirmąjį – kovo mėnesį, svetainė susilaukė daugiau nei 35 tūkst. lankytojų arba apie 2 tūkst. lankytojų per dieną. Toks sulauktas dėmesys per pirmąsias dienas parodo, kad paslauga išties aktuali.

Tinkamai pasirinkti marketinginiai sprendimai leidžia sėkmingai konkuruoti dėl lankytojų nepaisant didelės konkurencijos tarp stambių žaidėjų rinkoje (kredito bendrovių, bankų).

Statistinė lankytojų analizė

Svetainės analizės duomenimis, daugiausiai lankytojų, ieškančių finansinių paslaugų, amžius svyruoja nuo 25 iki 34 metų – 33.50 proc., kiek mažiau – 27.50 proc. nuo 18 iki 24 metų. 35 metų ir vyresni – amžiaus grupei priklausantys asmenys apsilanko, tačiau kur kas rečiau.

Tarp lankytojų, tik 5.50 proc. priklauso 55-64 metų amžiaus grupei. Tuo tarpu pastebima, kad skirtumas tarp lyčių grupių yra nežymus. Skaičiuojama, kad vyrai vos 8 proc. apsilanko svetainėje dažniau nei moterys.

Taip pat buvo atliktas stebėjimas, kokiais įrenginiais naudojantis lankytojai apsilanko naujoje svetainėje. Matoma nežymi mobiliųjų įrenginių persvara prieš kompiuterius, t.y. mobiliaisiais telefonais naudojosi 52.8 proc. lankytojų, o kompiuteriais 46.9 proc. Lankytojų. Tuo trapu planšetinių įrenginių naudotojai sudaro vos 0.2 proc. lankytojų.

Kadangi svetainė veikia dar tik vieną mėnesį, didžioji dalis lankytojų – 98.8 proc. nauji, o 0.02 proc. jau apsilankę bent kelis kartus.

Projektą kreditus.eu valdo ir administruoja lietuviško kapitalo, Estijos įmonė "Winston Smith Finance" OÜ.

Pranešimą paskelbė: UAB Potissimus
2019-04-11 11:00