Seime vyko „Europos savaitės“ diskusija „Prieinamumo principo taikymas užtikrinant neįgaliųjų teises“

Seimo kanceliarijos nuotrauka (aut. – Džoja Gunda Barysaitė)

Birželio 21 d. Seime vyko Neįgaliųjų teisių komisijos ir Seimo kanceliarijos Informacijos ir komunikacijos departamento Europos informacijos biuro diskusija „Prieinamumo principo taikymas užtikrinant neįgaliųjų teises“.

Diskusiją vedė Seimo Neįgaliųjų teisių komisijos pirmininkas Gediminas Vasiliauskas, sveikinimo žodį tarė Seimo Pirmininkas Viktoras Pranckietis, pranešimus skaitė Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos patarėja neįgaliųjų klausimais Eglė Čaplikienė, Vyriausiosios rinkimų komisijos pirmininkė Laura Matjošaitytė, Informacinės visuomenės plėtros komiteto prie Ekonomikos ir inovacijų ministerijos Vertinimo ir stebėsenos skyriaus vedėjas Arminas Rakauskas, Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos atstovė Gražina Šeibokienė, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narė Monika Ošmianskienė, Vilniaus miesto savivaldybės administracijos vyriausioji patarėja Ilma Skuodienė.

Renginio vaizdo įrašas ir nuotraukos.

„Europos savaitės Seime“ 2019 m. renginiai yra atviri visuomenei ir skirti Lietuvos įstojimui į Europos Sąjungą bei Europos dienai paminėti.

„Europos savaitės Seime“ diskusijomis prisidedama prie Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerijos iniciatyvos„Sėkmės istorija – Lietuvos narystei ES 15 metų“.

Europos savaitės Seime“ 2019 m. renginių tvarkaraštis

Pranešimą paskelbė: Lietuvos Respublikos Seimas