Seimo delegacija dalyvaus Lietuvos Respublikos Seimo ir Lenkijos Respublikos Seimo ir Senato narių asamblėjos sesijoje

2019 m. rugsėjo 6 d. pranešimas žiniasklaidai

Seimo Pirmininko pavaduotojas, Seimo delegacijos Lietuvos Respublikos Seimo ir Lenkijos Respublikos Seimo ir Senato narių asamblėjos pirmininkas Arvydas Nekrošius, Seimo nariai Vilija Aleknaitė Abramikienė, Arūnas Gumuliauskas, Laimutė Matkevičienė, Viktoras Rinkevičius, Julius Sabatauskas ir Algirdas Sysas rugsėjo 8–9 d. dalyvaus Lietuvos Respublikos Seimo ir Lenkijos Respublikos Seimo ir Senato narių asamblėjos 21-ojoje sesijoje Šiluvoje ir Palangoje.

Dvišalės parlamentinės asamblėjos delegacija Šiluvoje dalyvaus šv. Mišiose už krikščioniškas šeimas, susitiks su Raseinių r. meru Andriumi Bautroniu ir savivaldos atstovais. Palangoje susitiks su Palangos miesto meru Šarūnu Vaitkumi.

Sesijos apibendrinimas ir baigiamojo sesijos dokumento pasirašymas vyks Palangos kurhauze.

Pranešimą paskelbė: Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija
2019-09-06 14:23