Seimo nariai dalyvaus Baltijos Asamblėjos Prezidiumo, Biudžeto ir kontrolės komiteto ir Konsultacinės tarybos posėdžiuose Rygoje

2019 m. spalio 16 d. pranešimas žiniasklaidai 

Seimo valdyba komandiravo Seimo Pirmininko pavaduotoją Ireną Šiaulienę, Seimo delegacijos Baltijos Asamblėjoje pirmininką Valerijų Simuliką, Seimo narius Kęstutį Bartkevičių, Virgilijų Poderį, Viktorą Rinkevičių, Audrių Šimą ir Gintarą Vaičekauską spalio 17–18 dienomis dalyvauti Baltijos Asamblėjos Prezidiumo, Biudžeto ir kontrolės komiteto ir Konsultacinės tarybos posėdžiuose Rygoje (Latvijos Respublika).

Konsultacinės tarybos posėdyje bus svarstomi Latvijos pirmininkavimo Baltijos Asamblėjai ir Baltijos Ministrų Tarybai prioritetų įgyvendinimas, pranešimai apie Baltijos valstybių parlamentinio bendradarbiavimo pažangą, kliūtis ir iššūkius, Estijos pirmininkavimo Baltijos Asamblėjai 2020 m. prioritetai ir darbotvarkė.

Biudžeto ir kontrolės komiteto posėdyje bus svarstoma 2019 m. biudžeto įgyvendinimo ataskaita ir 2020 m. biudžeto projektas.

Baltijos Asamblėjos Prezidiumo posėdyje vyks diskusijos bendradarbiavimo su tarptautiniais partneriais ir kitais organizaciniais klausimais.

Pranešimą paskelbė: Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2019-10-16 15:16
Politika
pasidalinti
atgal