J. Oleko globojamas seminaras „Sveikesnė gerovės visuomenė. Daugiasektorinis požiūris ir į žmones orientuotos sveikatos paslaugos sergant ŽIV, tuberkulioze ir lytiškai plintančiomis infekcijomis“

Lietuva Europos Sąjungoje yra antra pagal mirštatumą dėl tuberkuliozės, ŽIV ir lytiškai plintančių infekcijų, o pirmąją poziciją užima latviai. Tad siekiant įnešti novatoriško požiūro į sveikatos priežiūros paslaugas Europoje, kartu atkreipiant dėmesį į lėtinių ligų valdymą, Europos AIDS sveikatos priežiūros fondas (AHF) kartu su Europos Parlamentu organizuos socialdemokrato Juozo Oleko globojamą sveikesnės gerovės visuomenės seminarą Briuselyje.

Seminaro pranešėjai pateiks nacionalines ar tarptautines perspektyvas bei vertingas įžvalgas, kodėl ši tema yra aktuali sveikatos priežiūros sistemai Europoje.

Seminaro metu planuojama suformuoti kreipimąsi imtis konkrečių politinių veiksmų būsimajam eurokomisarui atsakingam už šią sritį.

Pranešimą paskelbė: Europos Parlamento narys Juozas Olekas
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2019-11-04 17:42
Sveikata, grožis, ES
Renginio pradžia
2019-11-5, antradienis14:00
Renginio pabaiga
2019-11-05
Renginio vieta
Europos Parlamentas, ASP 3G2, Briuselis
pasidalinti
atgal