„McDonald’s” kartu su lankytojais surinko 28 tūkst. eurų onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams

„McHappy Day“ labdaros kampanijos metu „McDonald’s“ kartu su lankytojais paaukojo 28 tūkst. eurų, kurie bus skirti paremti onkologinėmis ligomis sergančius vaikus. Lapkričio mėnesį surinktos lėšos už specialius kampanijos simbolius įsigytus bet kuriame „McDonald’s“ restorane Lietuvoje prisidės prie „Mamų unijos“ statomų „Šeimos namų“ įrengimo. 

Visą lapkričio mėnesį kiekvienas „McDonald‘s“ restoranų Lietuvoje lankytojas buvo kviečiamas dalyvauti „McHappy Day“ kampanijoje ir padėti labdaros ir paramos fondui „Mamų unija“ remti vaikus ir jų šeimas, suteikti jiems galimybę išlikti visiems kartu vienu iš sunkiausių gyvenime metu. Surinkta parama bus skirta „Mamų Unijos Šeimos namų“ įrengimui, kuriuose onkologinėmis ligomis sergantys vaikai galės gyventi kartu su savo šeimomis.

„Kiekviena „McHappy Day” metu surinkta auka yra svarbus indėlis siekiant suteikti visokeriopą pagalbą onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams. „McDonald's“ yra ilgametis „Mamų Unijos“ partneris – šiais metais, įtraukus mūsų partnerius ir „McDonald's“ lankytojus, „McHappy Day” dar kartą parodė esąs vienijantis įvykis, kuriame kartu siekiame padėti daugiau vaikų pasveikti“, – komentavo Vladimir Janevski, „McDonald's“ generalinis direktorius Baltijos šalyse.

„Šeimos namai” bus ne tik vieta, kurioje galės gyventi sergančio vaiko šeima, bet ir erdvė, leidžianti dalintis savo istorija bei išgyvenimais su kitomis šeimomis. Šis didelis ir gražus projektas statomas tik iš privačių lėšų, geraširdžių žmonių bei socialiai atsakingų įmonių aukų. Džiaugiamės, kad restoranų tinklas „McDonald‘s“ ir jo lankytojai taip pat prisideda prie patogesnės onkologinėmis ligomis sergančių vaikų ir jų šeimų ateities“, – sako „Mamų Unijos“ vadovė Justina Mėlinauskaitė

Apie „McHappy Day“ kampaniją

Kasmetinė „McHappy Day“ labdaros iniciatyva Lietuvoje įgyvendinama nuo 2001 m. ir vyksta jau 18–tus metus iš eilės. Per visus šiuos metus iniciatyvos tikslams įgyvendinti paaukota daugiau nei 200 tūkst. eurų. Už surinktas lėšas nupirkta įvairios medicinos diagnostikos ir gydymo įrangos vaikų gydymo įstaigoms, atnaujinti 2 vaikų dienos centrai Vilniuje ir Kaune, mokykloms padėta įsigyti trūkstamų knygų.

Apie bendrovę „McDonald’s“

„McDonald’s“ yra viena didžiausių pagal lankytojų ir darbuotojų skaičių bei finansinius rezultatus ir investicijų apimtis viešojo maitinimo bendrovė Lietuvoje. Bendrovėje „McDonald’s“ dirba 950 žmonių, o 15 jos Lietuvoje valdomų restoranų pernai apsilankė daugiau nei 9 mln. lankytojų.

Bendrovės „McDonald’s“ plėtros licencijos turėtojai Maltos bendrovei „Premier Capital“ priklauso 156 „McDonald’s“ restoranai Baltijos šalyse, Maltoje, Graikijoje ir Rumunijoje, kuriuose per metus aptarnaujama 130 mln. lankytojų ir dirba daugiau nei 8 800 darbuotojų.

„Premier Capital“ yra Maltoje įsteigtos „Hili Ventures“ dukterinė įmonė. „Hili Ventures“ turi „McDonald‘s“ ir „Apple“ plėtros licenciją daugelyje šalių ir veikia logistikos, jūrų ir inžinerijos, technologijų, nekilnojamo turto, apgyvendinimo paslaugų ir nuomos srityse. „Hili Ventures“ veikia 10-yje Centrinės, Rytų ir Šiaurės Afrikos šalių, joje dirba 9400 žmonių komanda. „Hili Ventures“ yra „Allison“, „Apple“, „Cisco“, „CMA CGM“, „Hoffmann“, „IBM“, „Konecranes“, „Lenovo“, „McDonald‘s“, „Microsoft“, „NCR“, „Terberg“ ir daugelio kitų pasaulinių prekės ženklų partnerė.

Pranešimą paskelbė: Fabula ir partneriai, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2020-01-15 15:47
Maisto pramonė, Kiti pranešimai
pasidalinti
atgal