Vilniaus centre atsinaujino legendinis „McDonald’s“ restoranas

Vienas ilgiausiai Lietuvoje veikiančių greito aptarnavimo restoranų „McDonald’s“ Gedimino prospekte, sostinėje, verčia naują savo istorijos puslapį – keičiasi ir atsinaujina. Šiuolaikinis dizainas, inovatyvūs technologiniai sprendimai ir dar geresnė patirtis laukia visų pačioje Vilniaus širdyje įsikūrusio restorano svečių. Pirmaujantis greito aptarnavimo restoranų tinklas į šio restorano atnaujinimo projektą investavo beveik 330 tūkst. eurų.

 „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimir Janevski sako, kad renovacijos projektas buvo įgyvendintas greitai ir sėkmingai, o pokyčiai – akivaizdūs. „Mūsų svečių laukia stebinančios permainos. Mūsų legendinio restorano interjeras visiškai pasikeitė – nuo sėdėjimo vietų iki apšvietimo. Todėl esame įsitikinę, kad lankytojų patirtis bus dar geresnė, čia jie jausis labai patogiai“, – teigia V. Janevski. Atnaujintame restorane veiks ir atnaujinta „McCafé“ su gardžia kava ir desertais.

Unikalaus dizaino sprendimai „McDonald’s“ Vilniaus centre pavertė vienu iš moderniausių tinklo restoranų Baltijos šalyse. Dizaino koncepcija „Ray“ iki šiol nebuvo įgyvendinta nei vienoje Baltijos šalyje, be to, tai vienas unikaliausių dizainų Europoje. Subtilus apšvietimas, ąžuolo ir betono dizaino detalės bei minimalistinė elegancija sukuria atvirumo ir erdvumo pojūtį.

Naujos kartos skaitmeninės technologijos padeda restorano darbuotojams geriau ir greičiau aptarnauti svečius. Pavyzdžiui, per savitarnos kioskus užsakymą pateikę lankytojai gali pasirinkti savo užsakymą gauti prie staliuko. Inovatyvūs technologiniai sprendimai leidžia darbuotojams per kelias sekundes identifikuoti, kuriam staliukui užsakymas priklauso. Kai užsakymas paruoštas, darbuotojas jį nuneša ten, kur laukia svečias. Kita alternatyva lankytojams – savo užsakymą pasiimti patiems, lankytojų aptarnavimo zonoje.

Pasak V. Janevski, restorano pokyčiai puikiai atspindi Vilniaus, augančio ir dinamiškai besikeičiančio miesto, dvasią. „Šioje vietoje „McDonald’s“ restoranas veikia jau 24 metus ir tapo simboline vieta, kur nuolat aktyviai verda gyvenimas, kur susitinka įvairūs miesto gyventojai ir svečiai: studentai, paaugliai, turistai, verslininkai ir šeimos. Kiti metai bus ypatingi tiek šiam restoranui, tiek visam restoranų tinklui Lietuvoje – minėsime 25-ąsias veiklos metines“, – teigia „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Pastarieji treji metai restoranų tinklui Baltijos šalyse buvo itin aktyvūs. Lietuvoje per šį laiką buvo atidaryti 4 nauji restoranai. Tinklo restoranai taip pat veikia Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Marijampolėje.

Apie „Premier Capital“

„Premier Capital plc“ yra licencijuota „McDonald‘s“ prekės ženklo plėtotoja Estijoje, Graikijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Maltoje ir Rumunijoje. „Premier Capital“ valdo 156 restoranus, o 8 800 šiuose restoranuose dirbančių darbuotojų kasmet aptarnauja daugiau nei 130 mln. lankytojų. 

„Premier Capital“ yra Maltoje įsteigtos „Hili Ventures“ dukterinė įmonė. „Hili Ventures“ turi „McDonald‘s“ ir „Apple“ plėtros licenciją daugelyje šalių ir veikia logistikos, jūrų ir inžinerijos, technologijų, nekilnojamo turto, apgyvendinimo paslaugų ir nuomos srityse. „Hili Ventures“ veikia 10-yje Centrinės, Rytų ir Šiaurės Afrikos šalių, joje dirba 9000 žmonių komanda. „Hili Ventures“ yra „Allison“, „Apple“, „Cisco“, „CMA CGM“, „Hoffmann“, „IBM“, „Konecranes“, „Lenovo“, „McDonald‘s“, „Microsoft“, „NCR“, „Terberg“ ir daugelio kitų pasaulinių prekės ženklų partnerė.

Pranešimą paskelbė: Fabula ir partneriai, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2020-03-06 10:40
Maisto pramonė, Verslas, ekonomika, finansai
pasidalinti
atgal