Kvietimas žiniasklaidai: Tiesioginė transliacija „Koronaviruso finansiniai iššūkiai verslui: pasitark su ekspertais“

Gerbiami žiniasklaidos atstovai,

„Versli Lietuva“ kartu su Ekonomikos ir inovacijų ministerija kviečia stebėti renginio „Koronaviruso finansiniai iššūkiai verslui: pasitark su ekspertais“ tiesioginę transliaciją!

Pasikeitusios verslo sąlygos karantino metu neišvengiamai atsiliepia įmonių finansiniams srautams, joms kyla verslo likvidumo palaikymo klausimų. Atsižvelgiant į tai valstybė parengė priemonių paketą, kuris padės įmonėms spręsti likvidumo ir finansines problemas, kylančias dėl COVID-19 pasekmių.

Kokiomis priemonėmis gali pasinaudoti verslas, ar keičiasi skolinimosi sąlygos verslui ir veiklai būtinų lėšų prieinamumas, kokiomis mokesčių mokėjimą lengvinančiomis nuostatomis gali pasinaudoti įmonės, kaip suvaldyti įmonės finansus, kad būtų užtikrinta veikla šiandieninėmis sąlygomis.

Į šiuos ir kitus verslui itin aktualius klausimus atsakys ekspertai tiesioginės transliacijos metu, balandžio 2 d., 10 val., „Versli Lietuva“ „Facebook“ paskyroje.

Pokalbyje dalyvaus:

◾ Jekaterina Rojaka, Ekonomikos ir inovacijų viceministrė;
◾ Rasa Virvilienė, VMI Teisės departamento direktorė;
◾ Jokūbas Markevičius, Lietuvos banko Finansinio stabilumo departamento direktorius;
◾ Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacijos prezidentė Daiva Čibirienė.

Pokalbį moderuos: Daina Kleponė, VšĮ „Versli Lietuva“ generalinė direktorė.

Kviečiame jums aktualius klausimus užduoti iš anksto el. p. j.mazeikiene@verslilietuva.lt arba tiesioginės transliacijos metu.

Šiuo verslui įtemptu laikotarpiu „Versli Lietuva“ kartu su Ekonomikos ir inovacijų ministerija specialias tiesiogines transliacijas verslui organizuos kiekvieną savaitę, o prireikus – ir dažniau. Informacija apie numatomas tiesiogines transliacijas verslui aktualiais klausimais skelbiama „Verslios Lietuvos“ renginių kalendoriuje.

Pranešimą paskelbė: VšĮ Inovacijų agentūra
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2020-04-01 12:26
Verslas, ekonomika, finansai
Renginio pradžia
2020-04-2, ketvirtadienis10:00
Renginio pabaiga
2020-04-02
Renginio vieta
„Versli Lietuva“ „Facebook“ paskyra
pasidalinti
atgal