Lietuvių bendrovė - Microsoft ir kitų skaitmenizavimo rinkos lyderių gretose

UAB „Luno”, vadovaujama dr. Daliaus Radžio, tapo viena pirmųjų įmonių, prisijungusių prie „Object Management Group” įkurto naujo “Skaitmeninio dvynio konsorciumo” ( “Digital Twin Consortium”) veiklos. Lietuviai sėkmingai įsitvirtino tokių pasaulinių lyderių gretose kaip „Ansys", „Dell Technologies", „Lendlease" ir „Microsoft".

Konsorciumas suartina pramonės šakų atstovus, vyriausybę ir akademinę bendruomenę, kad būtų užtikrintas skaitmeninių dvynių technologijos žodyno, architektūros, saugumo ir sąveikumo nuoseklumas. Tai skatina skaitmeninių dvynių technologijos naudojimą nuo kosmoso iki gamtos išteklių. UAB „Luno” narystė konsorciume suteikia galimybes aktyviai dalyvauti mokslinių tyrimų veiklose, taikyti naujausius tyrimų metodus, pasinaudoti kaupiamų duomenų bazėmis, o projekto veiklose taikyti naujausius, net viešai dar neskelbiamus skaitmeninių dvynių technologijos tyrimų ir taikymų rezultatus.

„Džiaugiamės, kad UAB „Luno” yra „Skaitmeninio dvynio konsorciumo” ankstyvasis inovatorius. Šios įmonės patirtis, susijusi su duomenų ir žinių valdymu bei verslo inovacijomis bus vertinga ne tik kitiems konsorciumo nariams, bet ir daugelio pramonės šakų atstovams.” – sakė dr. Richard Soley, „Skaitmeninio dvynio konsorciumo” vykdantysis direktorius.

„Mes tikime, kad daugelis pramonės šakų, ypač telekomunikacijų, statybos ir žemės ūkio, turi puikią galimybę pasinaudoti skaitmeninių dvynių technologijos teikiama nauda, kaip tą sėkmingai padarė gamybos pramonė. Mano vadovaujamai įmonei yra didelė garbė prisijungti prie konsorciumo ir prisidėti prie šių galimybių kūrimo artimiausioje ateityje.” – pažymėjo UAB „Luno” vadovas dr. Dalius Radis.

Lietuvoje įkūrta bendrovė „Luno” yra patikimas partneris įmonėms ir organizacijoms skaitmeniniam inžinerinių ir techninių operacijų pertvarkymui ir integravimui į įmonės verslo procesus.„Luno“ pavyzdinis produktas „Inventory3D“ (luno.inventory3d.net) yra pažangiausia žinių valdymo sistema su įdiegtu nauju požiūriu į turto duomenis, žinių valdymą ir verslo inovacijas, plačiai pritaikoma įvairiose pramonės šakose ir organizacijų veiklos uždaviniuose.

Daugiau apie konsorciumo įkūrimą skaitykite: https://bwnews.pr/2X7MZJu

Pranešimą paskelbė: VšĮ Kultūra ir renginiai
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2020-05-28 13:28
ITT, Verslas, ekonomika, finansai
pasidalinti
atgal