„McDonald‘s“ atidarė naują restoraną Kaune

Pirmadienį, rugsėjo 7-ąją, Kaune atidarytas naujas „McDonald‘s“ restoranas. Restoranų tinklas papildė greta pramogų ir laisvalaikio centro „Mega“ esančią erdvę.

Naujasis restoranas, įsikūręs Islandijos pl. 30B, yra ketvirtas „McDonald‘s“ restoranas Kaune ir 16 Lietuvoje. Nepriekaištingą patirtį lankytojams lemia patys naujausi sprendimai, kurie šiuo metu įdiegti visuose „McDonald‘s“ Baltijos šalyse. Į naują restoraną įmonė investavo daugiau kaip 1 milijoną eurų.

Inovatyvūs sprendimai bei griežti saugumo standartai leidžia saugiai ir patogiai maistu mėgautis tiek šios miesto dalies gyventojams, tiek keliaujantiems Vilnių ir Klaipėdą jungiančiu greitkeliu.

„Mūsų naujasis restoranas atidaromas neįprastu mums visiems laiku, todėl, kaip ir kituose „McDonald‘s“, taikome visus vyriausybės ir pasaulinius „McDonald‘s“ standartus, kurie 100 proc. užtikrina mūsų darbuotojų ir lankytojų saugumą. Tai yra pirmasis „McDonald‘s“ restoranas Lietuvoje, kuriame lankytojams skirti staliukai yra atskirti stiklo pertvaromis, kurios atlieka papildomą saugumo užtikrinimo funkciją ir padeda valdyti lankytojų srautus“, – pabrėžia „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimir Janevski.

V. Janevski pastebi, kad Kaunas yra veržlus ir ambicingas miestas, nuolat vystantis ir tobulinantis savo infrastruktūrą, kuriantis darbui ir laisvalaikiui itin patogią aplinką. „Augdamas kartu su šia miesto dalimi „McDonald‘s“ praturtins Kauno gyventojų ir šį miestą pravažiuojančių kasdienybę ir bus natūralus traukos taškas“, – sako „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Restorano lankytojais ir aplinka rūpinsis 82 darbuotojai. „McDonald‘s“ viduje ir terasoje numatyta beveik 130 sėdimų vietų, veikia „McCafé“ ir „McDrive“ zona su novatoriška „Side by Side“ sistema, kuri užtikrina, kad maisto vienu metu gali užsisakyti dviejų lygiagrečiai stovinčių automobilių ekipažai. Naujasis restoranas yra A+ energetinės klasės, o šalia jo veikia elektromobilių įkrovimo stotelė.

Šiame restorane taikomos naujos kartos skaitmeninės technologijos padeda darbuotojams geriau ir greičiau aptarnauti lankytojus bei užtikrinti visapusišką aplinkos saugumą. Taip pat numatyta, jog po kelių savaičių lankytojai galės pasinaudoti „McDelivery“ paslauga – užsakytą maistą išvežios restoranų tinklo partneriai. O šiame restorane veikianti „McCafé“ bus antra Kaune ir aštunta Lietuvoje.

Restoranas dirbs kasdien nuo 7 valandos ryto iki vidurnakčio, o „McDrive“ – visą parą.

Tinklo restoranai taip pat veikia Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Marijampolėje.

Apie „Premier Capital“

„Premier Capital plc“ yra licencijuota „McDonald‘s“ prekės ženklo plėtotoja Estijoje, Graikijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Maltoje ir Rumunijoje. Šiuo metu „Premier Capital“ valdo 158 restoranus, įskaitant „McDrive“ ir „McCafe“ paslaugas teikiančias vietas, o 8 800 šiuose restoranuose dirbančių darbuotojų kasmet aptarnauja daugiau nei 130 mln. lankytojų.

„Premier Capital plc“ priklauso „Hili Ventures“ bendrovių grupei, kuri įvairiose rinkose bendradarbiauja su „McDonald‘s“ ir „Apple“ prekių ženklais, taip pat veikia logistikos, inžinerijos, nekilnojamojo turto, technologijų, apgyvendinimo paslaugų, naftos bei dujų ir nuomos srityse. Grupė veikia 10 šalių Vidurio ir Rytų Europoje bei Šiaurės Afrikoje, jos komandą sudaro 9 400 žmonių. „Hili Ventures“ didžiuojasi bendradarbiaudama su tokiais partneriais kaip „Cisco”, CMA CGM, „Diebold Nixdorf“, „Gemalto“, „Hoffmann“, IBM, „Konecranes“, „Lenovo“, „Microsoft“, NCR, „Terberg“,ir daugybe kitų pasaulinių prekės ženklų.

Pranešimą paskelbė: Fabula ir partneriai, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2020-09-07 10:45
Maisto pramonė, Verslas, ekonomika, finansai
pasidalinti
atgal